ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταργεί τη «Χρυσή Μπάλα»

Στην απόφαση να χωρίσει τους δρόμους της με το κορυφαίο γαλλικό περιοδικό «France Football» προχωράει η παγκόσμια ομοσπονδία αναφορικά με το βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο που απονέμεται κάθε χρόνο.

Η συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές έφτασε στο τέλος της και δεν υπάρχει η διάθεση να ανανεωθεί όπως έγινε γνωστό και πιθανότατα το βραβείο επιστρέφει στην παλιά του μορφή, πριν το 2009, οπότε κι έγινε ο «γάμος».

Αυτό βέβαια θα κληθεί να το αποφασίσει η FIFA το επόμενο διάστημα, αν δηλαδή επαναφέρει το βραβείο « FIFA World Player Of The Year» στην παλιά του μορφή, όπου θα ψηφίζουν αποκλειστικά οι αρχηγοί και οι προπονητές όλων των εθνικών ομάδων.

Εκείνο δε που υποστηρίζεται είναι ότι ίσως έτσι σταματήσει το... απόλυτο μονοπώλιο ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο με τις διαφημιστικές και τους χορηγούς να παίζουν κι αυτές τον ρόλο τους στην ανάδειξη του κορυφαίου.

Ολα αυτά ενώ απόλυτο φαβορί για την επόμενη «Χρυσή Μπάλα» θεωρούνταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που -κατά τα φαινόμενα- (εφόσον βραβευτεί), μάλλον θα αρκεστεί σε κάποιο άλλο βραβείο...

www.sdna.gr

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X