ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τουλάχιστον ένα ή δύο τρόπαια»

Τη θέλησή του να πανηγυρίσει την κατάκτηση τίτλου ή τίτλων στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη», εξέφρασε ο Νικολάς Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός, πρώην μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης, που πλέον συνεχίζει στην Αυστραλία για λογαριασμό της Ουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς, τόνισε ότι δεν πήγε στη χώρα για τουρισμό, αλλά για διακρίσεις:

«Ο στόχος είναι να πάρουμε τουλάχιστον ένα ή δύο τρόπαια... Θέλω να κερδίζω. Δεν ήρθα εδώ για τουρισμό. Ήρθα για να πετύχω σημαντικά πράγματα».

Η νέα ομάδα του 28χρονου Αργεντίνου καλείται να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Αυστραλίας τη Σίντνεϊ FC, απέναντι στην οποία δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και εφτά αγώνες.

«Είναι καιρός να αλλάξει αυτή η κατάσταση νομίζω», είπε για το θέμα ο Μαρτίνες, που έκλεισε τις δηλώσεις του με μια μίνι-σκιαγράφηση των ποδοσφαιρικών του χαρακτηριστικών:

«Είμαι δεκάρι, αλλά μπορώ να παίξω και στις πτέρυγες. Μου αρέσει πολύ να παίζω στο ένας εναντίον ενός, να ντριμπλάρω παίκτες και να δίνω ασσίστ στους επιθετικούς, είτε στους στράικερ, είτε στους εξτρέμ».

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X