ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η απόφασή μου ήταν εύκολη»

Μετά τον Ολυμπιακό και η Western Sydney Wanderers ανακοίνωσε τον ετήσιο δανεισμό του Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ στη νέα του ομάδα θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 10.

Το πρωί της Τρίτης (6/9), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Νικολάς Μαρτίνες στη Western Sydney Wanderers, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Στη συνέχεια και η ομάδα από την Αυστραλία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αγωνίζεται με τον αριθμό 10 στην πλάτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ανακουφισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσής του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μίλησα με τον προπονητή (σ.σ.: Τόνι Πόποβιτς) και μετά η απόφασή μου ήταν εύκολη. Γνωρίζω πως το 2014 κατέκτησαν το AFC Champions League και πως την περασμένη σεζόν ήταν μόλις ένα βαθμό μακριά από την πρώτη θέση. Έρχομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο, έναν από τους καλύτερους στην Αυστραλία. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από μεγάλη αναμονή ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και τώρα συγκεντρώνομαι στη δουλειά με την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει ό,τι περισσότερο μπορούμε".

Να σημειωθεί πως ο Μαρτίνες έγινε ο πρώτος Αργεντινός ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στη Western Sydney Wanderers.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση