ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν στεριώνει πουθενά

Η «Ιθάκη» του Ούκας Γκικίεβιτς δεν έμελλε να βρεθεί ούτε στη Ρατσαμπούρι Μιτρ Φολ.. Λίγους μήνες μετά την ένταξή του στην ομάδα της Ταϊλάνδης, ο πρώην παίκτης των Ομόνοιας και ΑΕΛ παραχωρήθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη BEC Τέρο Σασάνα που εδρεύει στη Μπανγκόκ, πρωτεύουσα της ασιατικής χώρας.

Ο Πολωνός επιθετικός μέτρησε δύο γκολ σε 13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρατσαμπούρι, που 22 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Ταϊλάνδης βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα. Παρότι αγωνιζόταν μέχρι την περασμένη βδομάδα, έχει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα από τον περασμένο Μάρτιο, κάτι που θα επιχειρήσει να αλλάξει στη νέα του «στέγη» που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή το ένατο «σκαλοπάτι» της βαθμολογίας.

Η φανέλα της BEC  θα είναι η έβδομη που θα φορέσει ο 28χρονος φορ από το 2013 κι έπειτα, όταν μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Σλασκ Βρότσλαβ ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της Ομόνοιας. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει ήδη τα ονόματα 16 διαφορετικών ομάδων, ενώ η «περιπλάνησή» του τον έστειλε σε Κύπρο, Καζακστάν, Βουλγαρία, Σαουδική Αραβία και, τώρα, στην Ταϊλάνδη.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση