ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενδιαφέρον των Κινέζων για Καπέλο

Οι Κινέζοι μπήκαν στα πράγματα στην Ίντερ, το ιδιοκτησιακό καθεστώς άλλαξε, οπότε δεν είναι απίθανο να έχουμε και ανακατατάξεις στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της ομάδας, μόνο σίγουρη δεν είναι, αφού οι Κινέζοι ιδιοκτήτες δεν φαίνεται να πιστεύουν πως μπορεί να φέρει στην ομάδα τίτλους. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, παρά το γεγονός πως η προετοιμασία των «νερατζούρι» βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχει πιθανότητα να αποτελέσει παρελθόν από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Μαντσίνι και μάλιστα σύντομα.

Η διοίκηση του συλλόγου, φαίνεται να ψάχνει έναν πιο έμπειρο προπονητή από τον 51χρονο, κάτι που όπως όλα δείχνουν, βρήκαν στο πρόσωπο του Φάμπιο Καπέλο. Το πρόβλημα στην υπόθεση, είναι πως ο Καπέλο μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Ρωσίας, είχε δηλώσεις ότι είναι πιθανό το τέλος του από τον προπονητική.

Ένα ακόμα θέμα, αποτελεί το ότι ο 70χρονος πλέον τεχνικός, έχει να εργαστεί σε σύλλογο, από το μακρινό 2007, όταν άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Αγγλίας.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X