ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Ουαλία πέρασε την Αγγλία!

Σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη της FIFA η Αγγλία έπεσε τόσο πολύ στην παγκόσμια βαθμολογία που τη πέρασε ακόμα και η Ουαλία.

Ο πρώην τεχνικός της Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο απογοήτευσε με την απόδοσή του στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα και μαζί με αυτόν και ένα ολόκληρο έθνος αν και η χώρα του, η Αργεντινή, παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας της FIFA.

Από την άλλη το Βέλγιο του Μάρκ Βίλμοτς απογοήτευσε και αυτό με την σειρά του τους χιλιάδες υποστηρικτές του όταν αποκλείστηκε από την Ουαλία, αλλά παρόλα αυτά παραμένει δεύτερο.

Στην τρίτη θέση είναι η Κολομβία που η οποία δεν εντυπωσίασε όπως αναμενόταν αλλά κατάφερε να μείνει ψηλά στην βαθμολογία στην 3η θέση.

Ωστόσο η πρωταθλητές Ευρώπης Πορτογάλοι ανέβηκαν δύο θέσεις και από την 8η πήγαν στην 6η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας τους Γάλλους οι οποίοι είναι στην 7η θέση.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι αυτή της Αγγλίας που βρίσκεται στην 13η θέση  έπειτα από άλλο ένα απογοητευτικό τουρνουά, ενω η Ουαλία την ξεπέρασε σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση.

Η Κύπρος βρίσκεται στην 85η (πτώτη μίας θέσης) θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ελλάδα στην 52η (πτώση 12 θέσεων).

Η πρώτη 20αδα αναλυτικά:

1. Αργεντινή

2. Βέλγιο

3. Κολομβία

4. Γερμανία

5. Χιλή

6. Πορτογαλία

7.Γαλλία

8. Ισπανία

9. Βραζιλία

10. Ιταλία

11. Ουαλία

12. Ουρουγουάη

13. Αγγλία

14. Μεξικό

15. Κροατία

16. Πολωνία

17. Εκουαδόρ

18. Ελβετία

19. Τουρκία

20. Ουγγαρία

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση