ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξελίξεις στο θέμα των τριών ποδοσφαιριστών με προβλήματα στην καρδιά

Σε περίπου 10 ημέρες η έρευνα της αστυνομίας θα ολοκληρωθεί

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Εδώ και καιρό το ζήτημα που προέκυψε με τα προβλήματα υγείας (στην καρδιά) των τριών ποδοσφαιριστών, και συγκεκριμένα του Παναγιώτη Λοϊζίδη και των αδελφών Φραγκέσκου έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες οι οποίες σύντομα θα ολοκληρωθούν.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και μέρες οι Λοϊζίδης και Φραγκέσκου προχώρησαν σε καταγγελία με στόχο λάβουν απαντήσεις. Στις καταθέσεις τους ισχυρίστηκαν πως συγκεκριμένο άτομο τους χορήγησε ενδοφλέβια ενέσιμα. Οι καταθέσεις αξιολογήθηκαν ενώ η αστυνομία προχώρησε στη λήψη καταθέσεων απ’ τον ιατρικό σύλλογο για να διαφανεί κατά πόσο υπάρχει η πιθανότητα να επηρεάστηκε η υγεία των ποδοσφαιριστών από τις ενδοφλέβιες ενέσεις που όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν, τους χορηγήθηκαν. Παράλληλα καταθέσεις υπήρξαν και από πρόσωπα του περιβάλλοντος των ποδοσφαιριστών. Την ίδια ώρα η έρευνα εστιάζει και σε φαρμακευτικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 24news σε περίπου 10 ημέρες η έρευνα της αστυνομίας θα φθάσει στο τέλος της. Το επόμενο βήμα είναι η παράδοση του φακέλου στη νομική υπηρεσία η οποία με τη σειρά της θα εξετάσει το φάκελο και θα προχωρήσει ανάλογα σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Ποδόσφαιρο: Τελευταία Ενημέρωση

X