ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θύρα 9 κατά Προδρόμου: «Έχετε χάσει το παιχνίδι»

Τοποθέτηση για τις δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μέσω ανακοίνωσης η Θύρα 9 εξαπολύει επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, με αφορμή την αυριανή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στο προεδρικό.

Αναλυτικά:

Ο κύριος Πρόδρομος Προδρόμου, σε μια προσπάθεια να κτυπήσει τον αγώνα των εκπαιδευτικών, χρησιμοποίησε πριν λίγο σε ζωντανή εκπομπή το κάλεσμα μας για στήριξη στην πορεία τους, λέγοντας ειρωνικά ότι θα γίνει η διαδήλωση γήπεδο.

Ακούστε κύριε Προδρόμου, το ότι φτάσατε να χρησιμοποιείτε τέτοια επιχειρήματα για να πλήξετε των αγώνα των εκπαιδευτικών δείχνει ξεκάθαρα ότι έχετε χάσει το παιχνίδι και ξεμείνατε από σοβαρά επιχειρήματα.

Εμείς θα συμμετέχουμε στην πορεία σαν πολίτες, όπως και τόσες χιλιάδες άλλοι/ες και όχι σαν οργανωμένο σύνολο. Ήδη από εχθές ανακοινώσαμε ότι δεν θα συμμετέχουμε με δικά μας πανό, επειδή θέλουμε ο αγώνας των εκπαιδευτικών όπως είναι αχρωματιστος έτσι να παραμείνει.

Ως συνειδητοποιημένοι πολίτες θα συμμετέχουμε κύριε Προδρόμου, που δεν ανέχονται να απειλάτε τόσες μέρες τους εκπαιδευτικούς. Ως πολίτες αυτής της χώρας που καταστρέφετε καθημερινά και τώρα θέλετε να κτυπήσετε και την δημόσια παιδεία. Ως πολίτες που θέλουν να δείξουν την στήριξη τους σε ένα αγώνα που μπορεί να μην τους αφορά άμεσα αλλά δίνει παράδειγμα για τους αγώνες που πρέπει να δώσει η εργατική τάξη στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η ώρα 17.30 μαζευόμαστε στον Κεντρικό και λόγω του προβλήματος χώρου στάθμευσης θα πάμε στον χώρο έναρξης της πορείας με το λεωφορείο μας.

Καλούμε τα στελέχη μας να φορέσουν λευκές ή μαύρες φανέλες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Υ.Γ Η ανακοίνωση του Αθλητικού Λαϊκού Σωματειου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 με την οποία συμφωνάμε απόλυτα και περιγράφει τους λόγους που κατεβαίνουμε στην πορεία.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X