ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θύρα 9: «Επιστρέψαμε στο παρελθόν» (vid)

Περισσότερα από 600 μέλη έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ατμόσφαιρα γηπέδου δημιούργησαν οι φίλοι της Θύρας 9 στην ιδρυτική συνέλευση του σωματείου «Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948», η οποία έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα στο κτίριο της ΠΑΣΥΔΥ και συγκέντρωσε αρκετές εκατοντάδες κόσμου που εγγράφηκαν ως μέλη.

Η τοποθέτηση της Θύρας 9:

Την προηγούμενη Δευτέρα δεν έγινε μια καινούρια αρχή, δεν δημιουργήθηκε κάτι νέο, την Δευτέρα απλά επιστρέψαμε στο παρελθόν, ανοικοδομήσαμε από τα ερείπια την ΟΜΟΝΟΙΑ που μας παρέδωσαν οι παππούδες μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού, της εργατιάς, της αντίστασης, της επανάστασης. Γιατί αν κάποιοι στην πορεία ξέχασαν, εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, δεν μάθαμε ποτέ να προσκυνάμε εκεί που φτύναμε, δεν μάθαμε ποτέ στην υποδούλωση και με τα κεφάλια σκυφτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΕΔΩ, η δικιά μας ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα που χτίζεται από το λαό για το λαό, τέκνο της οργής για όσους και όσα ρημάξανε τα όνειρα μας… Ας γίνει το 2018 ορόσημο και αναφορά για τις γενεές που θα ακολουθήσουν, ας γίνει το νέο 1948 που θα γαλουχήσει με ιδανικά και αξίες τις γενιές που θα έρθουν.

Από το λαό για το λαό, αυτό προστάζει η ιστορία του 48

Υ.Γ - Περισσότερα από 600 μέλη έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής μέσα σε ΜΟΝΟ μια μέρα. Τα 550 μέλη είναι ενήλικες. Τα συμπεράσματα δικά σας όταν για το ξεπούλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψήφισαν μόνο 450 μέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X