ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συνεχίζει στη Γ’ Κατηγορία ο Κρίστης Θεοφίλου

Ο πρώην άσος του Απόλλωνα, της ΑΕΚ, της ΑΕΛ και του Άρη συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην Αμαθούντα Αγίου Τύχωνα συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κρίστης Θεοφίλου που δεν δείχνει να πτοείται παρά τα 38 του χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο γνωστός σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου ΄Κρίστης΄ έχει γεννηθεί στις 30 Απριλίου του 1980. Τα κατορθώματα του είναι γνωστά σε όλους μας έτσι η αναφορά του και μόνο σο ρόστερ της ομάδας αποτελεί πολυτέλεια για τα γήπεδα της Γ΄ Κατηγορίας Κύπρου.

Ο Χρίστος έκτοτε αποτελούσε ένα παράδειγμα ποδοσφαιριστή με ταχύτητα, αλτικότητα και πάθος , όπου και τον ξεχώρισαν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Σε ηλικία μόλις 16 χρονών μεταπηδάει από ομάδα των μικρών κατηγοριών στον Απόλλων Λεμεσού, με σκληρή δουλειά από τον ίδιο καταφέρνει να βελτιωθεί τόσο, όσο να λάβει κλήσεις στην Εθνική νέων αλλά και μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Η συνεχείς βελτίωση του στο τεχνικό και τακτικό κομμάτι καθώς και καθώς η πειθαρχία του στο παιχνίδι τον αποτέλεσαν ένα εξαιρετικό εργαλείο στην αμυντική γραμμή της ομάδας του .

Η συνέχεια γνωστή, μια τεράστια καριέρα στον Απόλλων με από το 1998 μέχρι και το 2010 , με 210 συμμετοχές και 10 γκόλ, αποτέλεσε για συνεχείς χρονιές αρχηγός και έμβλημα του Απολλώνα, συνδέοντας το όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας του και τις τεράστιες επιτυχίες της κατάκτησης του Πρωταθλήματος το 2005-2006, του Κυπέλλου το 2000-2001 και 2009-2010, το Σουπερ Καπ το 2006 και Ευρωπαϊκές συμμετοχές τόσο στα προκριματικά του Champions League όσο και στο Europa League.

Έπειτα από μια χρονιά αποχής του από τον Απόλλωνα το 2011 και 22 συμμετοχές στην ΑΕΚ Λάρνακας, επιστρέφει στο ‘σπίτι΄του για ακόμα μια χρονιά 2012 και καταγράφει άλλες 17 συμμετοχές και 1 γκόλ. Οι τίτλοι τέλους για την καριέρα του στον Απόλλων έπεσαν και ο Κρίστης το 2012 μετακομίζει στην άλλη μεγάλη ομάδα της Λεμεσού, ΑΕΛ όπου και καταγράφει σε δύο συναπτή χρονιές με 32 συμμετοχές και 2 γκολ και Ευρωπαϊκές Συμμετοχές σε ομίλους.

Στα 34 του χρόνια και με τη περίσσια εμπειρία του ο Κρίστης εντάσσεται στο δυναμικό του Άρη Λεμεσού, γράφοντας το όνομα του στη μικρή λίστα αυτών που φόρεσαν τη φανέλα και των 3ων ομάδων της Λεμεσού, 2 γεμάτες χρονιές βοηθώντας στα μέγιστα να παραμείνει η Ελαφρά Ταξιαρχία στην Ά Κατηγορία.

Πλέον στα 38 χρόνια μας στολίζει το Πρωτάθλημα της Γ’Κατηγορίας με τα χρώματα της ομάδας μας, καλωσορίζουμε το Κρίστη στην ομάδα μας».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X