ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Τσερίου

Πήρε τον τίτλο στη Β’ Κατηγορία της ΠΟΕΛ (Β’ όμιλος) μετά από 15 χρόνια

Η Αναγέννηση Τσερίου έκοψε πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της ΠΟΕΛ (Β' Όμιλος).

Ταυτόχρονα εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Ομοσπονδίας. Το επίτευγμα χαρακτηρίζεται ως πολύ σημαντικό για την ομάδα αφού επήλθε για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Η τελευταία φορά που ξανάγινε αυτό ήταν τη χρονιά 2002-03. Η ομάδα του Τσερίου έχει μακρά ιστορία αφού ιδρύθηκε το 1940.

Η κατάκτηση του τίτλου, που πανηγυρίστηκε έξαλλα μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, έγινε πραγματικότητα μετά την εκτός έδρας νίκη (2-1) επί του Ήφαιστου Μιτσερού, κατά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αντίπαλος ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο.

Η Αναγέννηση πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εξασφάλισε τη νίκη και το  ζηλευτό τρόπαιο μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Η πρωταθλήτρια σε 16 παιχνίδια είχε ως απολογισμό 14 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία, ενώ είχε την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος (62 -11). Επίσης κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο της, δυο φορές. Τέλειωσε το πρωτάθλημα με 43 βαθμούς έναντι 42 του Ήφαιστου. Με βάση τα γεγονότα και τους αριθμούς η κατάκτηση του τίτλου κρίνεται δίκαιη.

Ο προπονητής της ομάδας Νικόλας Κασάπης εκτιμά την πορεία: «Όλοι στην ομάδα δούλεψαν σκληρά και έδιναν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. «Είχαμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Καταφέραμε να κερδίσουμε το βασικό μας αντίπαλο δύο φορές. Πιστεύω ότι δίκαια πανηγυρίσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους δίνω συγχαρητήρια. Πραγματικά το άξιζαν αυτό το πρωτάθλημα. Δίνω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου Άγγελο Αγγελοδήμου και Ηλία Χ"Στυλλή που τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει αρκετά στην ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν δίπλα σε εμένα αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

 Οι ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή στο επίτευγμα: Ανδρέας Αβραάμ, Άγγελος Αγγελοδήμου, Δημήτρης Αδάμου, Δημήτρης Ανδρέου, Μιχάλης Αντωνίου, Χριστόδουλος Αραούζος, Σάββας Ευθυμίου, Χρίστος Ιωάννου, Σταύρος Λάτσιας, Βασίλης Λεοντίου, Χρίστος Λοιζίδης, Νικόλας Νικολάου, Νίκος Νικολάου, Ιωάννης Παναγή, Παναγιώτης Παπαμιχαήλ, Φλώρος Πέτρου, Μωυσής Σάββα, Χαράλαμπος Σοφοκλέους, Χρίστος Σοφοκλέους, Χρίστος Σωφρονίου, Χαράλαμπος Τσιουτής, Χριστοφής Τέρλα, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χρύσανθος Χρυσάνθου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X