ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια 1948: Το επίσημο βίντεο της Θύρα 9 που κάνει τον γύρο του κόσμου

Έκαναν την… νύχτα μέρα και έστειλαν μήνυμα προς θα στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται..

Πραγματοποιήθηκε η ανοικτή προπόνηση της Ομόνοιας 1948 το απόγευμα του Σαββάτου (8/9) όπου η Θύρα 9 έδωσε βροντερό παρών, ενώ ο αριθμός των παρευρισκόμενων ενδέχεται να έφτασε τους 1.200.

Μάλιστα, το οργανωμένο σύνολο της νεοσύστατης ομάδας, ανάρτησε το επίσημο βίντεο από την προπόνηση, όπου έκαναν την… νύχτα μέρα και έστειλαν μήνυμα προς θα στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο εντυπωσίασε και το Copa90, καθώς το ανάρτησε παραθέτοντας και την ιστορία πίσω από τη δημιουργία της Ομόνοιας 1948. Η σελίδα των περίπου 3.500.000 «ακολούθων», ασχολείται με διάφορα θέματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, και χθες (10/9) ασχολήθηκαν με το νησί μας.

Το σχετικό απόσπασμα το οποίο συνοδεύει το βίντεο: «Mετά από διαμάχες με τους ιδιοκτήτες, υποστηρικτές της Ομόνοιας Λευκωσίας, μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου, αποφάσισαν να ιδρύσουν έναν νέο σύλλογο στις χαμηλότερες κατηγορίες: "Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948". Οι σκηνές στην πρώτη ανοικτή προπόνηση ήταν εντυπωσιακές. Η Θύρα 9 της Ομόνοιας είναι πίσω από αυτό το πρότζεκτ και αν αυτή είναι απλώς η αρχή, μπορούμε να περιμένουμε επικές σκηνές, από τα γήπεδα των μικρών κατηγοριών του νησιού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X