ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια 1948: Εγκρίθηκε από τον έφορο σωματείων

Μένει μόνο η θετική απάντηση από την Πανσόλειο Ομοσπονδία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, το σωματείο «Ομόνοια 1948» ενημερώνει ότι έχει πάρει την έγκριση από τον έφορο σωματείων. Πλέον μένει μόνο η θετική απάντηση από την Πανσόλειο Ομοσπονδία.

Αναλυτικά:

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ανακοινώσουμε ότι το Σωματείο μας έχει πάρει την τελική έγκριση από τον Έφορο Σωματείων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους λειτουργούς που παρόλες τις πιέσεις συνέχισαν απρόσκοπτα την δουλειά τους χωρίς να επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες.

Να ενημερώσουμε επίσης ότι την τελική έγκριση την έχουμε στα χέρια μας εδώ και 3 μέρες όμως επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε την χαρά μας μέσα στο τριήμερο πένθος που κηρύχτηκε λόγο των φονικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Είμαστε έτοιμοι αδέλφια να δώσουμε ποδοσφαιρική στέγη σε όσους τους έκλεψαν την ομάδα και δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε πίσω. Καλούμε ξανά τον Λαό σε επαγρύπνηση για να υπερασπίσουμε το Σωματείο μας αφού η τελική έγκριση από τον έφορο όχι μόνο δεν θα σταματήσει τον πόλεμο που δεχόμαστε αλλά σίγουρα θα τον εντείνει.

Η τελική έγκριση είναι στα χέρια μας, το ποδοσφαιρικό ρόστερ είναι έτοιμο και με το παραπάνω, το τεχνικό επιτελείο ήδη δουλεύει και ο Λαός απέδειξε στην Ιδρυτική Συνεύλευση ότι θα σταθεί δίπλα στο Σωματείο. Το «Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948» που κάποιοι ειρωνεύονταν και χλεύαζαν ότι δεν θα δημιουργηθεί είναι έτοιμο και αυτό αποτελεί τρανή απόδειξη ότι ο Λαός μπορεί και θα πετύχει όσο πόλεμο και αν δεχτεί, όποιες συνθήκες και αν βρεί.
Πλέον μένει μόνο η θετική απάντηση από την Πανσόλειο Ομοσπονδία. Μετά και την τελική έγκριση από τον Έφορο δεν βλέπουμε κανένα λόγο οποιασδήποτε αρνητικής απάντησης. Κλείνοντας ζητάμε από όλους ΞΑΝΑ όπως το Σωματείο μας κρίνεται με Αθλητικούς και μόνο όρους.

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948»

Υ.Γ 1– Επειδή πολύς κόσμος ρωτά μέσω μηνυμάτων στην σελίδα, να ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα του Σωματείου μας και θα μπορούν από εκεί να καταθέσουν αίτηση μέλους. Την τελική της μορφή η ιστοσελίδα θα την πάρει τους επόμενους μήνες.

Υ.Γ 2 - Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμος και ο λογαριασμός του Σωματείου για όσους θέλουν να πληρώνουν με standing order την συνδρομή τους ή να καταθέσουν εισφορές. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και υποσχόμαστε να μην τον απογοητεύσουμε.

Φωτογραφία του χρήστη People's Athletic Club Omonia 1948.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X