ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό και κορυφή!(pics)

Δελτίο τύπου από τον Π.Ο.Ξυλοτύμπου για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε επί του Ηρακλή Γερολάκκου που κρατά την ομάδα στην κορυφή:

«Μόνη στην κορυφή έμεινε η ομάδα μας μετά το διπλό στη Λακατάμια απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου με 1-2. Αν και μπήκαμε αρκετά δυνατά στον αγώνα και χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε το ημίχρονο έληξε 0-0.

Προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς στη επανάληψη, 54 λεπτό με κεφαλιά του Αντρέα Γκουγκούρη, και εκεί που θα έπρεπε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας ενώ είχαμε υπεροχή ισοφαριστήκαμε, από το τίποτα, στο 63 λεπτό. Στη συνέχεια ο αγώνας πήρε μια άγρια ομορφιά με εναλλαγή φάσεων και στις δύο εστίες αφού και οι δύο ομάδες κυνηγούσαν μανιωδώς την νίκη. Μια νίκη που ήρθε για την ομάδα μας, δίκαια, με πέναλτι του Hector Gonzalez, το οποίο κέρδισε ο Παντελής Ταύρου. Μια νίκη η οποία μας αφήνει μόνους στο ρετιρέ της βαθμολογίας με διαφορά 3 βαθμών από τους υπόλοιπους.

Συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για αυτή τη νίκη αλλά πιο πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που ήρθε στη Λακατάμια και στάθηκε δίπλα μας μέχρι το τέλος.

Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα εντός έδρας αφού φιλοξενούμε τον δεύτερο στη βαθμολογία Χαλκάνορα Ιδαλίου. Έναν αγώνα τον οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία αφού κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει πάρα πολλά για την συνέχεια και στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι εδώ που θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει σύσσωμος στο γήπεδο και να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Τα τελευταία χρόνια ότι κτίζουμε στην ομάδα το κάνουμε όλοι μαζί. Γιατί όλοι μαζί ξεκινήσαμε, όλοι μαζί συνεχίζουμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση