ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου

Στις 11 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση του Κυπέλλου

Μετά τους χθεσινούς επαναληπτικούς αγώνες της Β' φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola, ξεκαθάρισαν οι ομάδες που συνεχίσουν στην προημιτελική φάση. Τα ζευγάρια ΑΕΚ – ΠΑΕΕΚ και Πάφος – Δόξα ήταν ήδη γνωστά (χθες έδωσαν και τον πρώτο τους αγώνα), ενώ τα άλλα δυο ζευγάρια είναι τα Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση – Απόλλων. Έτσι αφού πλέον τα ζευγάρια έγιναν γνωστά η ΚΟΠ με ανακοίνωση της σήμερα γνωστοποίησε πως έχει καθοριστεί το πρόγραμμα για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στις 11 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση και εκεί θα γνωρίζουμε τις τέσσερις ομάδων των ημιτελικών. Θυμίζουμε πως ήδη η ΑΕΚ βρίσκεται με το ένα πόδι εκεί καθώς κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 7-0. Από την άλλη η Δόξα και η Πάφος έμειναν στο 2-2 στο Μακάρειο και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων:

Πρώτοι αγώνες:

Τετάρτη,  7 Μαρτίου

17:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη,  14 Μαρτίου

17:00 Ανόρθωση - Απόλλων

Επαναληπτικοί αγώνες

Τετάρτη, 14 Μαρτίου

19:00 ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Τετάρτη, 11 Απριλίου

19:00 Απόλλων – Ανόρθωση

Στα άλλα δύο ζευγάρια, Πάφος – Δόξα και ΑΕΚ – ΠΑΕΕΚ, ήδη πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Μαρτίου οι πρώτοι αγώνες ενώ οι επαναληπτικοί είναι ορισμένοι ως ακολούθως:

Τετάρτη, 7 Μαρτίου

17:00 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΑΕΚ Λάρνακας
19:00 Πάφος F.C. – Δόξα Κατωκοπιάς

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση

Διαιτησία: Αλλαγή στο ΑΕΛ-ΘΟΪ

Διαιτησία: Αλλαγή στο ΑΕΛ-ΘΟΪ

Λόγω κωλύματος του Ανδρέα Μ. Αργυρού, διαιτητής ορίζεται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που αρχικά είχε οριστεί ως τέταρτος διαιτητής ...
24sports team
 |  ΚΥΠΕΛΛΟ
X