ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπελλο και καλεντάρι

Μπήκαμε στο κομμάτι της σεζόν που θα κριθούν όλα και η κάθε λεπτομέρεια από εδώ και μπρος μετράει. Μια από αυτές είναι το καλεντάρι των ομάδων, που φέτος όλες όσες διεκδικούν ψηλούς στόχους μετέχουν και στο κύπελλο. Αυτό «φορτώνει» το πρόγραμμά τους και επηρεάζει και τον προγραμματισμό των προπονητών.

Να δούμε λίγο πως της βρήκε η κλήρωση και ο καταρτισμός του προγράμματος τις ομάδες:

ΑΠΟΕΛ: Ιδιαίτερη η περίπτωση των «γαλαζοκιτρίνων», αφού παίζουν και σε τρίτη διοργάνωση. Το Europa καθορίζει τον προγραμματισμό τους. Αν αποκλειστούν από την Μπιλμπάο, θα τους βρει η ΑΕΛ αμέσως μετά την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης στις 8/3. Αν περάσουν, τότε πάει παρακάτω και βλέπουμε. Θα τους απασχολήσει το κύπελλο μετά το Europa League, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΑΕΛ: Από τη στιγμή που κληρώθηκαν με ΑΠΟΕΛ, θα περιμένουν κι αυτοί να δουν τι θα γίνει με τη Μπιλμπάο. Το σίγουρο είναι πως ο Φλεβάρης δεν έχει κύπελλο.

Απόλλωνας: Το πρόγραμμα ήρθε «γάντι». Στο ενδιάμεσο των αγώνων με την Ομόνοια έχουν εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, που έχει τη δυσκολία του αλλά είναι μακράν το ευκολότερο που έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Αμέσως μετά τα προημιτελικά, υποδέχονται ΑΠΟΕΛ σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι.

ΑΕΚ: Ξέρουν πως ο δικός τους αντίπαλος, Ανόρθωση, έχει ήδη τα παιχνίδια αυτά ως προτεραιότητα. Η ΑΕΚ δε γίνεται να μην ασχοληθεί με το πρωτάθλημα και τα ντέρμπι σε αυτό. Στα θετικά το γεγονός πως μεσολαβούν δυο βδομάδες από το πρώτο παιχνίδι ως τον επαναληπτικό.

Ομόνοια: Δεν της κάθεται το πρόγραμμα φέτος. Μαζεμένα τα έδωσε τα παιχνίδια με τον Εθνικό, μαζεμένα τα δίνει και τώρα. Στο ενδιάμεσο των αγώνων με Απόλλωνα παίζει με ΑΕΚ στη Λάρνακα. Πονοκέφαλος για τον Τζον Κάρβερ και πάλι.

Ανόρθωση: Όταν θα μπαίνει να παίξει το πρώτο ματς με την ΑΕΚ θα ξέρει σε μεγάλο βαθμό αν θα μπει στην εξάδα. Είτε μπει είτε όχι όμως, το κύπελλο είναι η προτεραιότητα. Όχι μόνο στα χείλη των οπαδών αλλά για όλους.

Δόξα και Ολυμπιακός μάλλον θα το διασκεδάσουν και μεταξύ τους αλλά και στα ημιτελικά όποιος περάσει. Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος τους και το έκαναν ξεκάθαρο και οι δυο.

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση