ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στους «8» με τριάρα

Η Δόξα σκοράροντας για πρώτη φορά φέτος τρία γκολ πέτυχε και δεύτερη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση και σφράγισε την υπόθεση πρόκριση. Η ομάδα της Κατωκοπιάς στο δεύτερο παιχνίδι του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο της έδειξε ότι βρίσκει λύσεις και επιθετικά στέλνοντας θετικά μηνύματα για παραμονή. Η Αναγέννηση μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο συγκεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα που μόνο με θαύμα θα γλιτώσει την απευθείας διαβάθμιση.

Καλό ξεκίνημα, το γκολ άλλαξε τα δεδομένα

Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση έδειξε ξεκάθαρες προθέσεις να πιέσει για να πετύχει γκολ ωστόσο η Δόξα ήταν αυτή που τελικά σκόραρε. Μόλις στο 2’ ο Ευθυμίου με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Χατζηφραγκίσκου σε απόκρουση με υπερένταση. Στο 8’ στην πρώτη επίθεση της Δόξας ο Κένιτι έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά και έκλεισε προς την περιοχή κάνοντας ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ για να κάνει το 1-0. Ακολούθησε ένα σουτ του Ρίβας στο 10’ για την Αναγέννηση χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα τον τερματοφύλακας της Δόξας. Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν το 2-0 αλλά ο Κένιτι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα από την σέντρα του Κάστρο. Ακολούθησε μια ηρεμία μέχρι το τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου όπου ήρθαν τρεις μαζεμένες φάσεις. Στο 42’ ο Πουτζιουρής έκανε σουτ με την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι. Ακολούθως στο 45’ ο Ρίβας μόνος μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα έξω ενώ η Δόξα στην αντεπίθεση παραλίγο να κάνει τα τέρματά της δύο αλλά το σουτ του Ρούντι έδιωξε ο Αναστασίου στην γραμμή. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Ακόμη δύο και τέλος

Το δεύτερο ημίχρονο σφράγισε την πρόκριση της Δόξας με εμφαντικό μάλιστα τρόπο. Η Αναγέννηση αν και πίεζε δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις. Στο 60’ ο Μπαρούλιο τελείωσε την υπόθεση πρόκριση όταν ο Ραφαήλ Αναστασίου έκανε λάθος και τον έβγαλε μόνο απέναντι στον Μάστρου με τον ποδοσφαιριστή της Δόξας να κάνει το 2-0. Στο 64’ ο Κορομίνας πέτυχε και τρίτο γκολ για την ομάδα του όταν ο Ρούντι του έσκαψε την μπάλα και εκείνος τελείωσε με την μία την φάση. Η μόνη αντίδραση της Αναγέννησης ήταν στο 67’ σε ένα σουτ του Ράτκοβιτς που έδιωξε ο Χατζηφραγκίσκου. Η τελευταία φάση του παιχνιδιού είναι από αυτές που απορείς πως χάθηκε. Ο Κούντικ σε κενή εστία και μόνος μέσα στην περιοχή κατάφερε να στείλει την μπάλα έξω και να μην πετυχαίνει ούτε το γκολ της τιμής. Έτσι η Δόξα πήρε μια εμφαντική πρόκριση με συνολικό σκορ 5-1 και ελπίζει σε μια καλή κλήρωση, ιδανικά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι εντεκάδες:

Αναγέννηση: Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Γιαννακού (46' Θεράποντος), Αναστασίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος, Κούντικ, Ρίβας (68' Λ.Χριστοδούλου), Χριστοδούλου, Ράτκοβιτς (84' Γρηγορίου)

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Ρούντι, Κάστρο, Γουίλσον, Μπραούλιο (62' Κορομίνας), Αρετάς, Λεονάρντο, Ενινφούλ (68' Γκόμες), Σεράν, Ανδρέου (56' Σάντσες), Πουτζιουρής

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση