ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγαίνει η 14η

Πράξη δεύτερη για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Κύπρου για τη σεζόν 2016-17, με μόλις ένα παιχνίδι στο πρόγραμμα. Αυτό ανάμεσα στην Αλκή-Ορόκλινη και την ΑΕΛ που θα γίνει στο «Αμμόχωστος» στις 18:00 (Cytavision 1).

Η ΑΕΛ ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν και είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα του πίνακα, παρά το γεγονός πως οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες μετά την απρόσμενη ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΖ. Είναι ευκαιρία για τους «γαλαζοκίτρινους» να πάρουν μια ψυχολογική ώθηση για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ.

Η Αλκή έχει εντυπωσιάσει ως τώρα στη δεύτερη κατηγορία και έρχεται από τεράστιο διπλό μέσα στην Πάφο που την έφερε μόνη πρώτη μετά από εφτά αγώνες. Απέναντι στην ΑΕΛ θα πάρει μια γεύση από την κατηγορία στην οποία φιλοδοξεί να βρίσκεται από του χρόνου.

Θυμίζουμε πως στους «16» του θεσμού προκρίθηκαν λόγω της συμμετοχής τους στον περσινό τελικό Απόλλωνας και Ομόνοια, σαν ομάδα ήθους ο ΑΠΟΕΛ, μετά από κλήρωση Ολυμπιακός, ΑΣΙΛ, Εθνικός Άχνας και Εθνικός Άσσιας και μετά τους αγώνες της περασμένης Τετάρτης(26/10) Ανόρθωση, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΖ, Δόξα, Καρμιώτισσα και Άρης.

Ο πρώτος γύρος θα συνεχιστεί στις 23 του μήνα με το Πάφος-Αναγέννηση και θα ολοκληρωθεί στις 30 με το Νέα Σαλαμίνα-ΠΑΕΕΚ.

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση