ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Θέλουμε μια ομάδα στα μέτρα μας ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Οι Απόλλων Ladies θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα

Για ακόμη μια χρονιά η Απόλλων ladies κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τον όμιλο του Champions League. Τώρα περιμένει τη κλήρωση για το μεγάλο βήμα. Μια καλή κλήρωση που θα δίνει πιθανότητες για πρόκριση είναι αυτό που θέλουν όλοι στην ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό η παίκτρια της ομάδας Κική Κυνοσίδου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση: «Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα δυο παιχνίδια δεν ήταν τόσο δυνατά όσο νόμιζαν κάποιοι. Το τελευταίο ήταν αυτό που θεωρούσαν όλοι πως μπορεί να μας αντιμετωπίσει. Εγώ όμως το έλεγα και στις συμπαίκτριες μου πως αν η ομάδα εμφανιστεί όπως ξέρει τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Για το ότι το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν είναι σε ψηλό επίπεδο: «Είναι δύσκολο καθώς αν εξαιρέσεις 1-2 ομάδες οι υπόλοιπες ομάδες είναι χαμηλού επιπέδου. Αυτό σε ρίχνει και εσένα σαν ομάδα μέχρι που έρχεται το σημείο που πρέπει να ανέβεις και να πάρεις το πρωτάθλημα»

Για το ότι άλλαξαν πολλά στην ομάδα από πέρυσι: «Αλλάξαμε προπονητή, αλλάξαμε πολλές παίκτριες και χρειαζόμαστε χρόνο. Μέσα σε ένα χρόνο θα είμαστε σε πολύ ψηλό επίπεδο»

Για τον νέο προπονητή: «Μας βγάζει θετικότητα ο coach. Έχει αυτή την τρέλα και μας την μεταδίδει. Είναι δύσκολο για τον ίδιο. Ξαφνικά από αγόρια να βρίσκεσαι σε κορίτσια είναι δύσκολο. Άλλη ψυχολογία»

Για την κλήρωση: «Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε ομάδες από Γαλλία και Γερμανία. Θέλουμε μια ομάδα στα μέτρα μας ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Για την Κύπρο: «Όταν ήρθα, είχα έρθει στον Απόλλωνα και μετά σε άλλες ομάδες και ύστερα επέστρεψα. Για να κρατηθείς σε ψηλό επίπεδο πρέπει να παίξεις στον Απόλλωνα. Όταν έρθεις στον Απόλλωνα βελτιώνεσαι. Το ίδιο και εγώ νιώθω πως βελτιώθηκα»

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι καλύτερο, αλλά σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλύτερος από τον Απόλλωνα. Το πρωτάθλημα είναι καλύτερο και έτσι ο ΠΑΟΚ έχει κάθε εβδομάδα ντέρμπι και αυτό τον βοηθά. Έχει τις ίδιες παίκτριες εδώ και χρόνια ο ΠΑΟΚ και τον βοηθά πολύ αυτό»

Για την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα: «Είδα τους άνδρες και θεωρώ πως ο Απόλλωνας άξιζε τη νίκη και την πρόκριση»

Για το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη: «Έγιναν πολλές κινήσεις από την Παρί, η Ρεάλ είναι εκεί, είναι δύσκολο».

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X