ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προτάσεις για αναβάθμιση του πρωταθλήματος γυναικών

Συνάντηση με Προέδρους και εκπρόσωπους ομάδων που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Γυναικών πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου και Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φοίβου Βάκη, του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά, του Τεχνικού Διευθυντή Σάββα Κωνσταντίνου και λειτουργών της Ομοσπονδίας, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν γενικότερα το άθλημα και τους σχεδιασμούς για την πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου με τη στήριξη της ΚΟΠ.

«Η ΚΟΠ θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Με τη δική σας συνεργασία, πιστεύουμε ότι μπορούν να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον.

Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που έγιναν από εσάς για να διατηρηθούν οι ομάδες σας στα Πρωταθλήματα ΚΟΠ σε δύσκολες εποχές. Η Ομοσπονδία μέσα από τους σχεδιασμούς της στήριξε το γυναικείο ποδόσφαιρο και πολύ σύντομα, θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός μας που θα αφορά την ανάπτυξη της βάσης με στόχο να φέρουμε περισσότερα κορίτσια κοντά στο άθλημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ κ. Φοίβος Βάκης.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, εκφράστηκαν επίσης διάφορες απόψεις που θα βοηθήσουν για καλύτερο προγραμματισμό και λειτουργία των διοργανώσεων του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Συνάντηση με ΠΑΣΠ
Πριν από τη συνάντηση με τα σωματεία του Πρωταθλήματος Γυναικών στα γραφεία της ΚΟΠ έγινε εποικοδομητική συνάντηση και με τον ΠΑΣΠ, όπου συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΣΠ από την πλευρά του μετέφερε κάποιες εισηγήσεις και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ΚΟΠ για σημαντικά θέματα του γυναικείου ποδοσφαίρου σε Εθνικό επίπεδο αλλά και γενικότερα.

Ενημέρωση έγινε επίσης και για την απόφαση της Ομοσπονδίας να βοηθήσει μέσα από τους σχεδιασμούς της την προσπάθεια για να προωθηθεί περισσότερο το άθλημα στην Κύπρο με το πρόγραμμα ανάπτυξης της βάσης, που θα αρχίσει εντός 2018 και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

www.cfa.com.cy

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X