ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γενεθλίου: «Πάμε για το ακατόρθωτο»

Ο πρόεδρος της Barcelona FA δίνει το σύνθημα πρόκρισης

Η Barcelona FA φιλοξενεί την Glasgow City σήμερα (16:30) στο Τσίρειο στάδιο στα πλαίσια των «32» UEFA Women’s Champions League. Η πρωταθλήτρια μας θα κυνηγήσει τη νίκη, έτσι ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Σκωτίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Λάκης Γενεθλίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» αρχικά τόνισε:

«Ζούμε ιστορικές στιγμές στην μικρή μας ιστορία. Ήδη, έχουμε πετύχει κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο προηγουμένως, να προκριθούμε στους 32 του Τσάμπιονς λιγκ. Σήμερα ξημέρωσε μία νέα πρόκληση για την ομάδα μας, που είναι η πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, κάτι που δεν πέτυχε ποτέ καμία άλλη κυπριακή ομάδα. Έχουμε τις πιθανότητες μας και θα τις διεκδικήσουμε».

Για τον αντίπαλο και αν τους ευνόησε η κλήρωση: «Η κλήρωση γίνεται όπως αυτή των ανδρών. Χωρίζεται σε δυνατούς και αδύνατους. Εμείς ήμασταν στους αδύνατους, ως νέα ομάδα που είμαστε. Η Glasgow City είναι μία ομάδα που μας δίνει πιθανότητες για να πέτυχουμε το ακατόρθωτο. Είναι κλασική βρετανική, η οποία πριν από δύο χρόνια έχει φτάσει μέχρι τους οκτώ. Όμως, με βάση τους πιθανούς αντιπάλους, θεωρώ ότι η κλήρωση ήταν με το μέρος μας»

Για το πώς περίμεναν οι παίκτριες τον αγώνα: «Περιμέναν με αγωνία αυτό το παιχνίδι, διότι δεν τους δίδεται η δυνατότητα να παίζουν συνέχεια τέτοια παιχνίδια. Είναι πρώτη μας εμφάνιση στην Κύπρο, γιατί τα παιχνίδια του ομίλου έγιναν στην Σλοβενία και επί της ευκαιρίας θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του ποδοσφαίρου και της Λεμεσού να έρθουν να μας στηρίξουν σήμερα».

Ελεύθερη η είσοδος και χωρίς κάρτα φιλάθλου: «Τα κόστος αυτών των γηπέδων είναι πάρα πολύ μεγάλος για τις ομάδες μας και θα ήταν πιο μεγάλο εάν ήταν νυχτερινό. Γι’ αυτό, το παιχνίδι ορίστηκε απόγευμα. Να πούμε ότι δεν θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου σε αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν ξεκίνησε ακόμη το πρωτάθλημα γυναικών και η είσοδος θα είναι ελεύθερη».

 

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X