ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ακαδημία Champions Ύψωνα: «Καταδικάζουμε τα μεγάλα σκορ έναντι οποιασδήποτε ομάδας»

Καυστική ανακοίνωση από την Ακαδημία Champions Ύψωνα για το 30-0!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

H Ακαδημία Champions Ύψωνα κάνει αναφορά με ανακοίνωσή της στην έλλειψη σεβασμού σε βάρος της γυναικείας ομάδας από τους αντιπάλους. Η ανακοίνωση αναφέρεται στο Κυριακάτικο ματς γυναικείου πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕ Αμμοχώστου που κέρδισε την Ακαδημία Champions Ύψωνα με 30-0!

Αναλυτικά: 

"Στόχος της ύπαρξης μας σαν Αθλητικό Σωματείο είναι να αναδείξουμε αθλητές και αθλήτριες με χαρακτήρα και αξίες ώστε να διαπρέψουν στην προσωπική, επαγγελματική και αθλητική διαδρομή της ζωής τους. Ο σεβασμός είναι μάλιστα το πρώτο πράγμα που διδάσκουμε στους αθλητές μας και τους προπονητές μας. Σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές και κυρίως σεβασμό προς τον αντίπαλο!
Θεωρούμε πως οι νίκες με μεγάλα σκορ βλάπτουν και απογοητεύουν τα ίδια τα παιδιά και δε δείχνουν βέβαια τον απαραίτητο σεβασμό προς αυτά και τις ομάδες τους. Γιαυτό το λόγο εμείς σαν Champions The Soccer Academy καταδικάζουμε τα μεγάλα σκορ έναντι όποιασδήποτε ομάδας ειδικά όταν αυτή αγωνίζεται με μικρά παιδιά και μαθήτριες κάτι που είναι ενάντια στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός μας και ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες!"

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Champions The Soccer Academy"

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X