ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα...»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Ανδρέας Προκοπίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συνέχεια στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα που πήραμε. Αυτό μας κάνει ευτυχισμένους που αποδείξαμε σε όλους πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα.Ήταν μια δύσκολη χρονιά είχαμε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς και κάποιες αποχωρήσεις παικτριών μας ».

Για την πρώτη ήττα της ομάδας μετά από 9 χρόνια:

«Περίεργο συναίσθημα η ήττα μετά από 9 χρόνια. Συζητιόταν ανάμεσα στις παίκτριες. ‘Ηταν βαρετό και πιο δύσκολο να χάνεις, αλλά η πρώτη ήττα μας πείραξε. Η πρώτη ήττα μας πείσμωσε, καταλάβαμε πως δεν υπήρχαν περιθώρια για άλλα λάθη στο πρωτάθλημα, έπρεπε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ευτυχώς το πήραμε.»

Για την καταγραφή του αήττητου ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες:

«Ναι σίγουρα μας τιμά αυτό το αήττητο στο ρεκόρ Γκίνες. Έμεινε στην ιστορία και είμαστε περήφανοι.»

Για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς και το κύπελλο:

«Ήδη ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Αυτό που προέχει είναι το κύπελλο και το παιχνίδι με την Ομόνοια.Περιμένουμε να έρθουν κάποιες παίκτριες στην Κύπρο και να μιλήσουμε μαζί τους και να προπονηθούν με την ομάδα. Θα γίνουν πολύ περισσότερα στο άμεσο μέλλον.Είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί πιο κοντά στον τελικό. Δεν έγιναν αλλαγές στην ομάδα μετά τον Γενάρη. Επέστρεψε και η Σολωμού από πολύμηνο τραυματισμό, ενώ και η Σιδερά είναι τιμωρημένη. Ο στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση.»

Για την εισαγωγή του ριπλεϊ στο ποδόσφαιρο:

«Με βρίσκει σύμφωνο η εισαγωγή του ριπλεϊ. Είναι κρίμα να κρίνονται τίτλοι και κάποιες νίκες με λάθη των διαιτητών. Είναι μεγάλο κρίμα για ποδοσφαιριστές και προπονητές που δίνουν τα πάντα. Είναι θετικό στοιχείο αυτό. Είναι μια ευκαιρία να επανορθώσεις το λάθος σου.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση