ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλμποργκέτι: «Ήθελα να βρω τον εαυτό μου»

Για τη δύσκολη, όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση που πήρε να αφήσει τη Μπρέσια για μια νέα εμπειρία που την έφερε στα δικά μας μέρη, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας της που ασχολείται αποκλειστικά με το γυναικείο ποδόσφαιρο η Λίζα Αλμποργκέτι.

«Η προσαρμογή μου στην Κύπρο και ειδικά στη Λεμεσό, όπου μένω, είναι πλήρης. Είμαι εδώ πέντε μήνες και μπορώ να πω ότι ξέρω πού βρίσκομαι σχεδόν πάντα. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Ειλικρινά, έχω βρει υπέροχους ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ. Αυτό διευκόλυνε τα πράγματα», ανέφερε αρχικά η παίκτρια των Απόλλων Ladies ερωτηθείσα για το πόσο εύκολο ήταν για την ίδια να προσαρμοστεί στο νησί μας, προτού μιλήσει για τις πρώτες της εντυπώσεις από την ομάδα και τη διαφορά ανάμεσα στο ιταλικό και το κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα. Παίξαμε μόνο δύο αγώνες μέχρι τώρα και τους κερδίσαμε και τους δύο (σ.σ. αν και ανέβηκε σήμερα, η συνέντευξη προφανώς παραχωρήθηκε πριν την περασμένη Κυριακή όταν και διεξήχθη η τρίτη αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος). Αρχίσαμε με το δεξί και αυτό είναι το σημαντικό.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει περισσότερη τακτική απ’ όσο έχω δει εδώ μέχρι τώρα. Όμως, για να πω την αλήθεια, δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δύο παιχνίδια λένε τα πάντα και τίποτα».

Η 23 Ιταλίδα διεθνής ρωτήθηκε επίσης για τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει τη Μπρέσια, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τρία κύπελλα κι άλλα τόσα Σούπερ Καπ:

«Είναι δύσκολο να απαντήσω αυτή την ερώτηση. Ήταν μια δύσκολη επιλογή για μένα. Ήθελα να βρω τον εαυτό μου, ποδοσφαιρικά μιλώντας, και αποφάσισα να δοκιμάσω αυτή την εμπειρία».

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση