ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ονειρεύτηκε μέχρι το 82'...

24sports team

info@24sports.com.cy

Παρότι προηγήθηκαν με 2-0 και μέχρι το 82' κρατούσαν την πρόκριση στις «16», οι Ladies του Απόλλωνα έχασαν τελικά με 3-2 απ' τη Σλάβια Πράγας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο, αποκλείστηκαν απ' τη συνέχεια του Champions League Γυναικών.

Έφθασαν τόσο κοντά, όσο ποτέ άλλοτε, στην πρόκριση για πρώτη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τα κορίτσια του Απόλλωνα προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, με τα γκολ της Γουίτεμαν στο 10' και στο 14' και όλα έδειχναν ιδανικά. Το ημίχρονο όμως στην Τσεχία τελείωσε 2-2, με τα γκολ των Ντιβίσοβα στο 19' και Σβίτκοβα στο 41΄, σκορ που έδινε και πάλι την πρόκριση στην Λεμεσιανή ομάδα.

Οι Τσέχες όμως, που πέρσι έφθασαν μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού, δεν είχαν την τελευταία τους λέξη και παρά την υπερπροσπάθεια των κοριτσιών του Τάσου Κυριάκου, δέχθηκαν το τρίτο γκολ από την Σβίτκοβα στο 82'. Ένα λεπτό νωρίτερα είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Σιδηρά.

Η αρχική σύνθεση των Apollon Ladies: Μπρούερ, Χέντερσον, Σοφοκλέους, Σιδηρά, Κουσιέρι, Αλμποργκέτι, Κρουζ, Μολίν, Μέντσελ, Γουίτεμαν, Κέλι




Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση