ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για το πρώτο βήμα

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies θα αντιμετωπίσει σήμερα για τη φάση των «32» της διοργάνωσης UEFA Women's Champions League την Σλάβια Πράγας.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Παφιακό Στάδιο και θα αρχίσει στις 19:00.

Η πρωταθλήτρια μας μετά την πετυχημένη παρουσία στην προκριματική φάση που φιλοξενήθηκε στην Κύπρο τον περασμένο μήνα και την πρόκριση της, φιλοδοξεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη πορεία της και να φτάσει στην επόμενη φάση.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες και η ομάδα περιμένει με ενισχύσεις το μεγάλο ραντεβού με τις Τσέχες που προηγούνται στο πρωτάθλημα της χώρας τους με απολογισμό 19 βαθμούς μετά από επτά αγώνες.

Ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας στην αποστολή της πρόκρισης, τα κορίτσια του Απόλλωνα διαθέτουν και τις δυνάμεις και το κίνητρο για να κυνηγήσουν από σήμερα το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις βάσεις για είσοδο τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Στη φάση που βρισκόμαστε δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας στην προσπάθεια της διάκρισης μεγαλώνει.

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για πρόκριση σε βάρος της Σλάβια χρειάζεται και σοβαρότητα και μεγάλη συγκέντρωση στο στόχο μας», δήλωσε μόλις προχθές στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η Κυριακή Κυνοσσίδου.

Η ομάδα στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι με τη Σλάβια περιμένει ασφαλώς υποστήριξη από το φίλαθλο κοινό για την ενιαία προσπάθεια της διάκρισης.

Το σημερινό θα είναι το 35ο παιχνίδι του Απόλλωνα στην Ευρώπη και σε αυτή τη διαδρομή μετρά 21 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.

**Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου στην Πράγα και συγκεκριμένα στο Eden Arena.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X