ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Των Play Offs η συνέχεια στο Φούτσαλ

Συνεχίζεται απόψε η δεύτερη φάση (Play Offs) του Πρωταθλήματος Futsal με την διεξαγωγή τριών αγώνων

Συνεχίζεται απόψε η δεύτερη φάση (Play Offs) του Πρωταθλήματος Futsal με την διεξαγωγή τριών αγώνων. Στους πρώτους αγώνες η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα με το διπλό στη Λεμεσό επί της ΑΕΛ και ψάχνει την πρόκριση στην Λάρνακα, ο ΑΠΟΕΛ με το 11-1 επί του ΘΟΪ δεν αφήνει πολλά περιθώρεια για συζήτηση, ενώ και η Ανόρθωση νίκησε με 4-2 την ΑΜΕΚ Καψάλου πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 
19:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ (Ο πρώτος αγώνας που έγινε στη Λεμεσό τέλειωσε με νίκη 1-0 της ΑΕΚ), 20:30 ΘΟΪ Λακατάμιας – ΑΠΟΕΛ (Στο πρώτο αγώνα νίκησε ο ΑΠΟΕΛ με 11-1) και 21:15 ΑΜΕΚ Καψάλου – Ανόρθωση (Χθες νίκησε η Ανόρθωση με 4-2).
 
Από κάθε ζευγάρι θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες. Εάν χρειαστεί τρίτος αγώνας για να κριθεί η πρόκριση, τότε θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.
 
Εξάλλου, απόψε στις 20:30 θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ο πρώτος αγώνας της Ομόνοιας/Αραράτ με τον Εθνικό Λατσιών.
 
Ο επόμενος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα Σωτήρης Μέσσιος στα Λατσιά.
 
Εάν χρειαστεί τρίτος αγώνας για να κριθεί η πρόκριση, τότε θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση

X