ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φούτσαλ: Πρόκειται περί κατάντιας…(pics)

Αναβλήθηκαν αγώνες σε κλειστά γήπεδα λόγω βροχών!

Κύπρος 2018 ή 1958; Δυστυχώς είναι στιγμές που δυσκολεύεσαι να δώσεις ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα. Κι αυτό γιατί ενώ στη βιτρίνα έχουμε προχωρήσει μπροστά, όταν σκάψεις σε βάθος ανακαλύπτεις υποδομές και νοοτροπίες στον κυπριακό αθλητισμό που σε παραπέμπουν πολλές δεκαετίες πίσω.

Στις 18/1/2018 δυο αγώνες του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας στο φούτσαλ που ήταν ορισμένοι να γίνουν σε κλειστά(!!!) γήπεδα αναβλήθηκαν λόγω βροχών!

Συγκεκριμένα το παιχνίδι της ΑΕΛ με το ΘΟΙ στο Λύκειο Λατσιών, που μετρά πέντε χρόνια ζωής, αλλά και αυτό της ΑΜΕΚ με τον Εθνικό Λατσιών στο «Σπύρος Κυπριανού». Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, το πρόβλημα αυτό υπάρχει εδώ και τρία χρόνια στο «Σπύρος Κυπριανού» αλλά για ένα κόστος €50χιλ. δεν επιδιορθώνεται!

Σχετική ενημέρωση από την ΑΕΛ αναφέρει:

«Αναβολή του αγώνα μας στην Λευκωσία λόγω βροχών. Όσο παράξενο και αν ακούγεται η κλειστή αίθουσα του Λυκείου Λατσίων δεν μετρά ούτε 5 χρόνια ζωής και είδαμε απόψε αυτό το σκηνικό....η ομάδα μας γυρίζει άπρακτη στη Λεμεσό και με διπλάσια έξοδα στις αποσκευές της...

Απ´ότι ενημερωθήκαμε το παιχνίδι στο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό μεταξύ ΑΜΕΚ Καψάλου και Εθνικού Λατσιών αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο...! Κυπριακός Αθλητισμός σε όλο του το μεγαλείο...Ζήτω η αθάνατη Κυπριακή νοοτροπία...

Γήπεδα που δαπανήθηκαν εκατομμύρια από την τσέπη του Κύπριου φορολογούμενου με την πρώτη βροχή γίνονται ακατάλληλα...! Περιμένουμε αν ο ΚΟΑ ή το Κράτος γενικότερα πάρει θέση σε αυτή την ταλαιπωρία των ομάδων και αθλητών που δυστυχώς οδηγούν αυτά τα όμορφο και αγνά αθλήματα του κλειστού χώρου προς κλείσιμο...! Εδώ έχουν βάλει ταφόπλακα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα σκεφτούν τώρα αυτά τα αθλήματα που έχουν σχέση με Κοινωνικό Αθλητισμό...!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση

X