ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θέλει τίτλους η Ομόνοια

Έτοιμη για να μπει με αξιώσεις τίτλου στο νέο πρωτάθλημα φούτσαλ είναι η Ομόνοια, που έδωσε το τελευταίο της φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενεί λεπτομέρειες και δηλώσεις:

«Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας φούτσαλ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα. Οι προπονήσεις διεξάγονται επί καθημερινής βάσης στο γήπεδο Μελκονιάν.

Ψες η ομάδα μας στο τελευταίο της φιλικό αγώνα, επιβλήθηκε με 5-0 της ΑΕΚ Λάρνακας. Τα γκολ πέτυχαν οι Μανώλη(2), Αντρέου, Σέζαρ και Αντρελλής.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μανώλης Μανώλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Ξεκινά μια νέα χρονιά που αναμένουμε να είναι πολύ δύσκολη καθώς όλες οι ομάδες πάνω κάτω είναι ισοδύναμες. Η προετοιμασία κύλησε ομαλά, έχουμε ακόμα μία βδομάδα για να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα».

Επίσης, ο Μανώλη τόνισε: «Οι στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αδιαπραγμάτευτοι. Θέλουμε και τους δύο τίτλους. Επίσης θέλουμε και τον κόσμο να είναι δίπλα μας γιατί μαζί του έχουμε άλλη δυναμική και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Πέρσι μας έλειψε αυτό όμως φέτος ελπίζουμε πως θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα για το νέο πρωτάθλημα της Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 20:00 απέναντι στην ΑΕΛ, στη Λεμεσό».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X