ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στιγμές κυπελλούχων(δηλώσεις+pics)

Οι στιγμές αμέσως μετά το τρόπαιο

Αυτό που έχασαν πέρσι ήθελαν να κερδίσουν οι φουτσαλιστές της Ομόνοιας/Αραράτ στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ και αυτό ακριβώς έκαναν με το 8-1 που κέρδισαν.

Μετά το θρίαμβο, οι πρωταγωνιστές έκαναν δηλώσεις και εξέφρασαν συναισθήματα και απόψεις.

Ο αρχηγός Μανώλης Μανώλη θυμήθηκε τους χαμένους τελικούς:

«Τρεις τελικοί, δεν πήγαινε να χάσουμε και άλλο. Κατεβήκαμε σοβαροί πειθαρχημένοι και το δείξαμε από την αρχή. Ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο έτσι όπως είδα τα παιδιά σήμερα. Κύπελλο σήμερα, διασκέδαση απόψε, αύριο δουλειά για το πρωτάθλημα. Θέλουμε το πρωτάθλημα, πάμε να το κατακτήσουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να σπάσουμε οποιαδήποτε έδρα και θέλουμε τους οπαδούς μας στην έδρα μας να δώσουν βροντερό παρών».

Από μεριάς του ο προπονητής Κώστας Πολυβίου τόνισε πως η ομάδα του φέτος αξίζει το κύπελλο που πήρε αλλά και το πρωτάθλημα που θα διεκδικήσει στη συνέχεια:

«Η ομάδα σε όλη την σεζόν είναι εξαιρετική. Αξίζουμε ένα τρόπαιο, πιστεύω και δύο. Κατακτήσαμε το ένα, πάμε για το δεύτερο. Δουλεύουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διαχειριστούμε την νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε απόψε αλλά από Δευτέρας ξεκινούμε δουλειά για τα ματς με το ΑΠΟΕΛ. Το πρωτάθλημα είναι ο επόμενος και κυριότερος μας στόχος. Οι αγώνες με το ΑΠΟΕΛ κρίνονται σε μια λεπτή κλωστή. Η ομάδα μας θα φανεί αντάξια του ονόματος της. Άνοιξε η όρεξη με το κύπελλο, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X