ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πολυβίου: «Στόχος η νίκη, χρειάζεται δύναμη, αυτοσυγκέντρωση, καθαρό μυαλό και τακτική»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της φουτσαλικής Ομόνοιας/Αραράτ για το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας/Αραράτ Κώστα Πολυβίου ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Τα κύρια συστατικά που απαιτούνται για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ανέφερε ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, στο στάδιο "Ελευθερία" και θα ξεκινήσει στις 19:00.

"Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι και ως τέτοιο έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Το προσεγγίζουμε με την ίδια σοβαρότητα που επιδεικνύαμε και τους προηγούμενους αγώνες. Στόχος μας είναι η νίκη" υπογράμμισε ο Κώστας Πολυβίου, ο οποίος συμπλήρωσε: "Τέτοια παιχνίδια συνήθως κρίνονται στη δύναμη, στην αυτοσυγκέντρωση, στο καθαρό μυαλό και ασφαλώς στη σωστή εφαρμογή της τακτικής που δουλεύεται στις προπονήσεις".

Όσο για τη φετινή παρουσία της ομάδας μας, ο Κώστας Πολυβίου επεσήμανε: "Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία μας, λαμβάνοντας υπόψη πως στο φούτσαλ χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσεις το επιθυμητό σύνολο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Διαπιστώνω ότι σταδιακά βγάζουμε ολοένα και περισσότερο στο γήπεδο, τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις Είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρσι".

Για την παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ανέφερε: "Ο κόσμος πρέπει να είναι στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Τον χρειαζόμαστε, ειδικά στα παιχνίδια ντέρμπι. Δίνει επιπλέον δυναμική στην ομάδα. Εύχομαι με την παρουσία μας να τον κερδίσουμε και να τον φέρουμε μαζικά στο γήπεδο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X