ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: «Σήμερα το Λευκόθεο πρέπει να ντυθεί σε γαλαζοκίτρινα και πορτοκαλί χρώματα»

Ημέρα τελικού στο φούτσαλ

Ημέρα τελικού στο φούτσαλ και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πετύχει την 3η νίκη στη σειρά επί της Ομόνοιας. Μια νίκη που αν έρθει θα φέρει το 3-0 στις νίκες και θα στέψει τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος και γι’ αυτόν οι «Γαλαζοκίτρινοι» θέλουν το κόσμο στο πλευρό τους.

Αναλυτικά:

«Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Κύπρου, στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σηκώσει ένα ακόμη τρόπαιο σε ομαδικό άθλημα.

Απόψε στις 19:00, η ομάδα Futsal του ΑΠΟΕΛ μας ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλήτρια για 4η φορά, τα τελευταία 5 χρόνια. Μια μικρή αυτοκρατορία είναι έτοιμη να πανηγυρίσει, για τον Αυτοκράτορα όλων των Αθλημάτων στην Κύπρο.

Οι μεγάλες ομάδες γιορτάζουν σε γεμάτες κερκίδες. Σήμερα το Λευκόθεο πρέπει να ντυθεί σε γαλαζοκίτρινα και πορτοκαλί χρώματα. Όλοι μαζί πρέπει να υποστηρίξουμε τους φουτσαλιστές μας, για να πετύχουν το 3-0 και να γιορτάσουμε ένα αδιαμφισβήτητο τίτλο.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας Futsal και καλεί τον κόσμο να κατακλύσει σήμερα τις κερκίδες του Λευκοθέου.

Η είσοδος για τους μη κατόχους διαρκείας έχει οριστεί στα €5. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Orange Shop μέχρι τις 16:00 ενώ τα ταμεία στο γήπεδο, θα ανοίξουν στις 18:00»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X