ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Γλυκοκοιτάζει τον αρχηγό της Ομόνοιας!

Ο Κώτσιος Αντρέου βρίσκεται σε επαφές με τους «Γαλαζοκίτρινους»

Μετά και την περσινή τεράστια επιτυχία του ΑΠΟΕΛ στο φούτσαλ, οι «Γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν. Το πρωτάθλημα ήταν μια επισφράγιση της σκληρής δουλειάς και στόχος είναι τα σκήπτρα του πρωταθλητή να μην αλλάξουν χέρια. Αυτό όμως σημαίνει πως οι πρωταθλητές θα χρειαστούν ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό οι «Γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν το μπαμ με τον Κωνσταντίνου Αντρέου (Κώτσιο), αρχηγό της Ομόνοιας. Πρόκειται για φουτσαλιστή με ηγετικά χαρακτηριστικά που με το πάθος και την ένταση που βάζει στο παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει την κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα μας. Ταυτόχρονα το γεγονός πως πρόκειται για διεθνή φουτσαλιστή φανερώνει πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό αθλητή.

Στον τελευταίο τελικό της περσινής σειράς, ο Κώτσιος είχε δει την κόκκινη κάρτα και ως εκ τούτου κουβαλά μαζί του ποινή μερικών αγωνιστικών, όμως αυτό δεν είναι ικανό για να βάλει φρένο στη μεταγραφή. Σαφώς και πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση για τον ΑΠΟΕΛ, και σύντομα αναμένουμε τις ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X