ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντέρμπι αιωνίων με ταυτοποίηση

Το σημερινό ντέρμπι αιωνίων για το φούτσαλ είναι προγραμματισμένο για η ώρα 20:00 το βράδυ. Όπως ενημερώνει ο ΑΠΟΕΛ όσοι φίλαθλοι θα έλθουν στο Λευκόθεο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρέπει να αναγράφουν τον αριθμό της ταυτότητας τους πάνω στο εισιτήριο αφού θα ισχύσει η μέθοδος της ταυτοποίησης.

Αναλυτικά:

Την τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Futsal θα ψάξει ο ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα με την Ομόνοια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 20:00.

Η ομάδα μας πάει στο ντέρμπι με ανεβασμένη τη ψυχολογία και αισιοδοξεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη σημαντική νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όσοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι θα πρέπει να αναγράψουν τον αριθμό της ταυτότητας τους στο εισιτήριο του αγώνα και να την προσκομίσουν στην είσοδο. Το ίδιο μέτρο ισχύει και για τους κατόχους των διαρκείας (σούπερ σίζον). Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από αδιαπραγμάτευτη απαίτηση της Αστυνομίας σε συνεννόηση με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση