ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμος για πρόκριση

Το εισιτήριο πρόκρισης στο Main Round του UEFA Futsal Cup καλείται να σφραγίσει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην οικοδέσποινα ASUE Yerevan. Οι «γαλαζοκίτρινοι» χρειάζονται ένα βαθμό για να εκπληρώσουν τον στόχο τους, ωστόσο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν με το απόλυτο των βαθμών το Preliminary Round. Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο FFA Technical Center Academy και θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου.

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τις πρωταθλήτριες Ελβετίας και Δανίας και σήμερα στοχεύει να κάνει το ίδιο απέναντι στην αντίστοιχη της Αρμενίας.

Τα δεδόμενα ενδεχομένως να είναι δυσκολότερα από τις προηγούμενες αναμετρήσεις καθώς οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν την ASUE στο γήπεδο της και μπροστά στο κοινό της.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου κατανοούν πλήρως τη σημασία του παιχνιδιού και τις δυσκολίες του και δηλώνουν έτοιμοι για νέα επιτυχία, η οποία θα τους στείλει στην επόμενη φάση του UEFA Futsal Cup και συγκεκριμένα στο Main Round.

Ο κ. Χρυσοστόμου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σάββα Ομήρου.

Ποια είναι η ASUE
Η ASUE Futsal μετρά δυο διαδοχικά πρωταθλήματα στην Αρμενία και απολογισμό στο τελευταίο 14 νίκες, δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Το προηγούμενο καλοκαίρι συμμετείχε για πρώτη φορά στο Preliminary Round και γνώρισε τον αποκλεισμό, με μια νίκη, ισοπαλία και ήττα.

apoel.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X