ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων

Μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, ο ΑΠΟΕΛ έκανε γνωστή την επίσκεψη της ομάδας Φούτσαλ στο μνημείου Γενοκτονίας των Αρμενίων, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής με την κατάθεση στεφάνου.

Αναλυτικά:

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην Αρμενία όπου λαμβάνει μέρος στο Preliminary Round του Futsal Cup έχοντας ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χρειάζεται ένα μόλις βαθμό για να πάρει την πρόκριση στο Main Round της διοργάνωσης.

Σήμερα υπάρχει ρεπό σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων και η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρήκε την ευκαιρία και επισκέφθηκε το μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων αποδίδοντας φόρο τιμής μια κίνηση η οποία σχολιάστηκε θετικά από τους οικοδεσπότες.

Αφού κατέθεσαν στεφάνι έγραψαν και στο βιβλίο θυμάτων που υπάρχει στον χώρο αναγράφοντας το μήνυμα: "Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας απονέμει φόρο τιμής στα θύματα της Αρμένικης Γενοκτονίας"!

Ιστορικά η Γενοκτονία των Αρμενίων έγινε το 1915 από τους Τούρκους κατά την διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με τις Δυτικές και Αρμενικές πηγές να ανεβάζουν τον αριθμό των σφαγιασθέντων στο 1.500.000.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X