ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ενίσχυση με τρεις ντόπιους

Την σύναψη συμφωνίας με τρεις Κύπριους φουτσαλιστές, ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τους τρεις Κύπριους φουτσαλιστές Ελευθέριο Περικλέους, Νεόφυτο Λακκούφη και Αβραάμ Παρασκευά.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Ο Περικλέους γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1987 και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου στον Εθνικό Λατσιών και στη συνέχεια στην Ένωση Νέων Μέλισσας.

Πέτυχε συνολικά 21 τέρματα σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Με την ομάδα των Λατσιών σημείωσε οχτώ γκολ σε 10 συμμετοχές και με την αντίστοιχη της Αγίας Νάπας 11 τέρματα σε εννέα συμμετοχές.

Άρχισε την καριέρα του από την Αραράτ το 2006 και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ομόνοια, Αραράτ, City , ΣΠΕ Στροβόλου, Αραράτ, Εθνικό Λατσιών και ΕΝΠ Μέλισσας.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 18.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ελευθέριος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα που μονοπωλεί τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και ευχαριστώ τους ανθρώπους του Συλλόγου για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θα κρατήσω ψηλά τον πήχη, όπως κάνει ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΚΚΟΥΦΗΣ

Ο Λακκούφης γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1990 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Ανόρθωση.

Σε σύνολο 18 συμμετοχών πέτυχε εφτά τέρματα. Τέσσερα στο πρωτάθλημα (σε 15 συμμετοχές) και τρία στο κύπελλο (σε τρεις συμμετοχές).

Ο Νεόφυτος άρχισε την καριέρα του το 2008 από την ΣΠΕ Στροβόλου και το 2011 πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο κράτησε μέχρι το 2014, οπότε και αποχώρησε για την Ανόρθωση. Συμμετείχε σε δυο επίσημα φιλικά τουρνουά στο εξωτερικό με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 17.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νεόφυτος υπογράμμισε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Είμαι έτοιμος να διαχειριστώ την πίεση του πρωταθλητισμού, να γίνω καλύτερος από τον υγιή ανταγωνισμό και να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει να κατακτά τίτλους. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους.

ΑΒΑΑΜ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο Αβραάμ γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1985 και την προηγούμενη χρονιά υπερασπιζόταν την εστία της ΑΕΚ Λάρνακας.

Αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια, τέσσερα για το πρωτάθλημα, ισάριθμα για το κύπελλο και στο σούπερ καπ απέναντι στην ομάδα μας.

Από το 2004 μέχρι το 2014 αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό και ακολούθως πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Αβραάμ επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 15.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αβραάμ τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ θα αγωνιστώ στο μεγαλύτερο Σύλλογο στην Κύπρο και ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό και έμπειρο τερματοφύλακα και είμαι σίγουρος ότι ο υγιής ανταγωνισμός με τον Άθω Ευριπίδου θα με κάνει καλύτερο»

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους εύχεται κάθε επιτυχία με τη γαλαζοκίτρινη».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση