ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ξεκινά στην Ευρώπη η Ανόρθωση

Η παρθενική συμμετοχή της φουτσαλικής Ανόρθωσης στο UEFA Futsal Cup έρχεται μέσα στην εβδομάδα και ο σύλλογος απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο για να βρεθεί στο Κίτιον και να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών υποχρεώσεων εισέρχεται από την Τετάρτη, 23 Αυγούστου, η Φουτσαλική Ανόρθωση, εκεί όπου καλείται να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας, συμμετέχει στο Preliminary Round για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχοντας να αντιμετωπίσει την Leo Futsal Club (Αρμενία), την Wrexham Futsal Club (Ουαλία) και την Classic Chisinau (Μολδαβία) και θα πρέπει να τερματίσει στην 1η θέση για να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο «Κίτιον» και η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ το κάθε παιχνίδι ενώ υπάρχει 10 ευρώ πακέτο και για τα τρία παιχνίδια. Εισιτήρια υπάρχουν στην Μπουτίκ της ομάδας στην Λάρνακα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπως επίσης και κάρτες διαρκείας της φουτσαλικής Ανόρθωσης στα €30, οι οποίες περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για την κανονική φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη, 23 Αυγούστου: Ανόρθωσις-Leo Futsal Club (ARM) 19:30
Πέμπτη, 24 Αυγούστου: Ανόρθωσις-Wrexham Futsal Club (WAL) 16:30
Σάββατο, 26 Αυγούστου: Ανόρθωσις-Classic Chisinau (MDA) 19:30».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Έριξαν «ντόρτια»

Έριξαν «ντόρτια»

ΑΕΛ και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 4-4 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ
24sports team
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ
X