ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Θέλει και το 2018 τρόπαιο

Έκοψε βασιλόπιττα με τους νέους παίκτες παρόντες

Τα περσινά μεγαλεία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλουν να ζήσουν στο τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, όπως βγήκε από την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας.

Η ομάδα έχει ενισχυθεί και περιμένει από το νέο ρόστερ να φέρει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Μέσα σε καλό κλίμα και με διάχυτη την αποφασιστικότητα και το πείσμα για αντεπίθεση ενόψει της τελικής στροφής της χρονιάς, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η κοπή της βασιλόπιτας.

Σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή αλλά και αντιπροσωπεία του Δ.Σ του συλλόγου, αποτελούμενη από τον αναπληρωτή πρόεδρο Τάσο Αναστασιάδη και τον Μιχάλη Βασιλείου, έδωσαν τον παρών τους και ευχήθηκαν στους φουτσαλιστές, μιας καλή και παραγωγική χρονιά. Επισήμαναν εκ νέου πως η Ανόρθωση δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος, αλλά ο φάρος για να διατηρήσουμε ζωντανό το όνομα της Αμμοχώστου μέχρι την άγια μέρα της επιστροφής.

Ο πρόεδρος του τμήματος, Ανδρέας Παπαλλής στην ομιλία του, τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό για να έρθουν οι επιτυχίες και τα αποτελέσματα και πως τίποτα και κανένας δεν θα χαριστεί στην ομάδα μας. Ζήτησε από τους φουτσαλιστές μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και τους επισήμανε πως η διοίκηση θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Οι φουτσαλιστές από την πλευρά τους, έδωσαν υπόσχεση πως θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσει η ομάδα μας το πρωτάθλημα, που αποτελεί και το βασικό στόχο.

Το φλουρί κέρδισε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Μαμούτ».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Έριξαν «ντόρτια»

Έριξαν «ντόρτια»

ΑΕΛ και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 4-4 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ
24sports team
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ
X