ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Συνεχίζει στον πάγκο ο Γιώργος Κυριάκου

Ο Γιώργος Κυριάκου θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της φουτσαλικής Ανόρθωσης

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της φουτσαλικής ομάδας Γιώργο Κυριάκου. Έτσι Ανόρθωση και Κυριάκου συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν. Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Κυριάκου είναι στον πάγκο της Ανόρθωση από το 2014 και όταν η ομάδα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Κυριάκου, για ακόμη ένα χρόνο.

Ο κόουτς ήρθε στην ομάδα μας, όταν αυτή ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία το 2014. Μαζί, βήμα-βήμα, χτίσαμε μία ομάδα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τα θέλω του Ανορθωσιάτη και να τιμά τον ένδοξο Φοίνικα και στο φούτσαλ. Αναμφίβολα, αποκορύφωμα της πορείας αυτής, ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2017. Στην πορεία αυτή, τα τέσσερα αυτά χρόνια ήταν τεράστια η συνεισφορά του, όντας κάτι παραπάνω από προπονητής εντός και εκτός ομάδας.

Ευχόμαστε στον κόουτς να είναι πάνω από όλα υγιής και να έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις με την ομάδα μας, αλλά και κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Έριξαν «ντόρτια»

Έριξαν «ντόρτια»

ΑΕΛ και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 4-4 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ
24sports team
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ
X