ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάντα πρωταγωνιστές»

Όταν αγωνίζεσαι στην Ανόρθωση, πάντα πρέπει να έχεις βλέψεις να πρωταγωνιστείς, δηλώνει στη σελίδα της φουτσαλικής Ανόρθωσης, ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, λίγες ώρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής Κύπριος φουτσαλιστής:

Οι βλέψεις και οι στόχοι για τη φετινή χρονιά;
«Σίγουρα όταν αγωνίζεσαι στην Ανόρθωση, οι βλέψεις πάντα είναι να πρωταγωνιστείς και πόσο μάλλον ένας τίτλος που σίγουρα λείπει από αυτή την ομάδα. Σίγουρα μετά από σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος μας έχει ωφελήσει, δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση πάντα με τις οδηγίες του προπονητή μας και πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.»

Για το γεγονός πως η ομάδα μας, θα αγωνιστεί τρία παιχνίδια χωρίς τον κόσμο της;
«Σίγουρα, όταν αγωνίζεσαι χωρίς τον κόσμο σου που είναι ο έκτος σου παίκτης, είναι σαν να σου λείπει ένας σημαντικός σου παίκτης στην ομάδα μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με το πέρας της τιμής, ελπίζουμε να έρθει κοντά και πάλι ο κόσμος για να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες.»

Οι προσωπικοί του στόχοι με την ομάδα μας;
«Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι να κατακτήσουμε ένα τίτλο και πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X