ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Πρόταση για ενσωμάτωση του φούτσαλ στην ποδοσφαιρική εταιρεία!

Πιθανό το σενάριο να ενταχθεί το τμήμα φούτσαλ στην εταιρεία της ΑΕΛ

Πιθανό το σενάριο να ενταχθεί το τμήμα φούτσαλ στην εταιρεία της ΑΕΛ. Αυτό θα βοηθήσει πολύ το συγκεκριμένο τμήμα το οποίο θα έχει την οικονομική ευχέρεια να βλέπει ακόμη πιο ψηλά και φυσικά να μπει σε ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο. Η ομάδα φούτσαλ λειτουργούσε αυτόνομα μέχρι σήμερα, όμως η πρόταση είναι για ένταξη του στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Μια τέτοια εξέλιξη θα βοηθήσει το φούτσαλ να ανεβάσει επίπεδο. Η τεχνογνωσία της ποδοσφαιρικής ομάδας θα δώσει το στίγμα της στο φούτσαλ. Απ’ την άλλη η ακαδημία θα ανέβει επίπεδο και θα μπορέσει να επενδύσει στον Κύπριο φουτσαλιστή ακόμη περισσότερο.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν έχει δώσει την απάντηση του προς το τμήμα φούτσαλ, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση. Αν τελικά ο Σοφοκλέους πει το ναι τότε το τμήμα φούτσαλ θα μπει σε μια νέα εποχή. Πάντως η συγκεκριμένη κίνηση δεν θα επηρεάσει τον προϋπολογισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας και αυτό είναι κάτι που μετρά στα υπέρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ