ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Φεύγει προσωρινά ο κόουτς

Απρόοπτο προέκυψε στην φουτσαλική ΑΕΛ καθώς ο προπονητής Ελόι Αλόνσο αποχώρησε από την ομάδα λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του. Δε θα κοουτσάρει την ομάδα στους αγώνες κυπέλλου αλλά τον περιμένουν να επιστρέψει του χρόνου.

Η ανακοίνωση:

«H Διοίκηση της ομάδος μας ενημερώνει ότι η ομάδα μας για το θεσμό του Κυπέλλου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του προπονητή μας Eloy Alonso, ο οποίος ταξίδεψε εσπευσμένα αρχές της εβδομάδας στην Ισπανία για να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του,  ο οποίος τις επόμενες μέρες θα περάσει ένα δυνατό κύκλο χημειοθεραπειών και θα χρειαστεί να είναι κοντά στο σπίτι του και την οικογένεια του.

Η ομάδα μας προχώρησε σε προσωρινή λύση της συνεργασίας μαζί με τον κ. Eloy Alonso και αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά όπως ευχόμαστε, υπάρχει διάθεση και από τις 2 πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά.

Χρέη προπονητή για τις υποχρεώσεις του Κυπέλλου θα εκτελέσει ο βοηθός προπονητής μας Κυριάκος Ηλιάδης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Η CRI AEL FUTSAL ευχαριστεί θερμά τον Eloy Alonso για την μέχρι τώρα άψογη και ειλικρινή συνεργασία καθώς και την πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα στην εξέλιξη των νεαρών φουτσαλιστών μας. Τέλος εύχεται καλή και ταχεία ανάρρωση στον πατέρα του Eloy αυτές τις δύσκολες μέρες. Καλή δύναμη Coach! Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ θα είναι δίπλα σου!

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X