ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης

Για το πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Ανόρθωση, αφορά το τελευταίο δελτίο τύπου της φουτσαλικής ΑΕΛ, που παραθέτει και βίντεο με στιγμιότυπα και δηλώσεις.

Αναλυτικά:

«Το ισχυρό προβάδιμα πρόκρισης της Δευτέρας με 1-11 πάνω στην Ανόρθωση ήταν ένα αποτέλεσμα που φέρνει την daNoi AEΛ FUTSAL να βρίσκεται πλέον με τα 2 πόδια στον πρώτο τελικό της Ιστορίας της.

Οι φουτσαλιστές μας μπήκαν αποφασισμένοι για να σκοτώσουν την πρόκριση από το πρώτο παιγνίδι και έκαναν τα λόγια πράξη, πράγμα που δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες αυτής της ομάδας την φετινή χρονιά.

Δείτε γκολ, θέαμα και δηλώσεις του αρχηγού Νικόλα Τσακανία από τον ημιτελικό κυπέλλου της Δευτέρας στο Κίτιον.

Η επιβλητική νίκη στο κύπελλο και η πρώτη νίκη της περασμένης Πέμπτης πάνω στην Ομόνοια/Αραράτ μέσα στη Λευκωσία, αποτελούν ιστορικές νίκες για το τμήμα Futsal που χρειάζεται να κτίσουμε πάνω σε αυτές σε θέματα νοοτροπίας. Πλέον όλοι έχουν πειστεί στο χώρο του Futsal, ότι η ΑΕΛ δεν αποτελεί τον κομπάρσο ή την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά μια ομάδα με στρατηγική που θέλει να κυριαρχήσει και να γίνει η πρώτη δύναμη στο χώρο του Futsal στην Κύπρο.

Η πορεία προς την κορυφή και την καθιέρωση δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα και ειδικά όσοι είναι κοντά στο τμήμα Futsal γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις θυσίες που γίνονται καθημερινά από Διοίκηση – Τεχνικό τιμ – Προσωπικό και Φουτσαλιστές για να πρωταγωνιστεί αυτή η ομάδα σε όλους τους τομείς.

Ο απλός ΑΕΛίστας χρειάζεται να σταθεί στο πλευρό μας και να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο ένα τμήμα που ξεκίνησε από το μηδέν το 2009 πήγε να γκρεμιστεί το 2011, αλλά ανασηκώθηκε, στάθηκε στο ύψος της μεγάλης Ιστορίας της ΑΕΛ κρατώντας το κεφάλι ψηλά και την σημαία στα ουράνια σε πέτρινα χρόνια αλλά πάντα με αξιοπρέπεια, ήθος και σεβασμό. Οι θυσίες που έγιναν για να κρατηθεί το τμήμα εν ζωή και η πορεία για την κατάκτηση της κορυφής και κάποιες δυσάρεστες-τραγικές στιγμές, αποτελούν ένα μεγάλο θησαυρό στην σύντομη Ιστορία μας και είμαστε βέβαιοι ότι ο κάθε αγνός ΑΕΛίστας και όχι μόνο, νοιώθει υπερήφανος που βλέπει το τμήμα Futsal να είναι πλέον στην κορυφή και να πρωταγωνιστεί κόντρα σε όλες τις ροές.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και τα καλύτερα έπονται…

Εκ της Διοίκησης της Danoi AEΛ FUTSAL – Δελτίο τύπου 19/01/2017».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση