ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δύσκολη εβδομάδα

Δύο δύσκολους εκτός έδρας αγώνες δίνει μέσα στις επόμενες μέρες η φουτσαλική ΑΕΛ, με το τμήμα να ενημερώνει για την πορεία της προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

«Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει η Danoi ΑΕΛ FUTSAL ενόψει των 2 πολύ δύσκολων εκτός έδρας αγώνων που θα γίνουν την Πέμπτη 12/1 με αντίπαλο την Ομόνοια για το Πρωτάθλημα και την ερχόμενη Δευτέρα 16/1 με αντίπαλο την Ανόρθωση για τον 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Μοναδικός στόχος σε όλα τα παιχνίδια είναι η νίκη και οι φουτσαλιστές του Πάμπου Χαραλάμπους προετοιμάζονται πυρετωδώς χωρίς ουσιαστικά προβλήματα για να δηλώσουν πανέτοιμοι στο ντέρπυ της Πέμπτης με αντίπαλο την Ομόνοια στο Ελευθερία. Με νίκη μέσα στην Λευκωσία θα φέρει την όμάδα μας όλο και πιο κοντά στον στόχο της κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που θα ισοδυναμεί και με πλεονέκτημα έδρας στα play-offs και καλή ψυχολογία πριν το 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ