ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρονιά ριζικών αλλαγών με όραμα, προσφορά και κοινωνική ευθύνη

Για την κοινωνική δράση της, ενημερώνει η φουτσαλική ΑΕΛ.
Αναλυτικά:

«Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς για εμάς, είναι χρονιά ριζικών αλλαγών εντός και εκτός γηπέδου. Ξένοι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, ο καλύτερος κυπριακός κορμός φουτσαλικής ομάδας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, επενδυτές εκτός Λεμεσού που πίστεψαν σε εμάς, αυξημένος – ελεγχόμενος προϋπολογισμός, τμήμα Μάρκετινγκ, ηλεκτρονικά εισιτήρια, οργάνωση Ακαδημιών, Κοινωνική Ευθύνη είναι μερικές από τις αλλαγές που έγιναν.

Σε μια χώρα όπου ο αθλητισμός νωσεί η ομάδα μας επιθυμεί να γίνει φάρος προσφοράς και να προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό στην Κοινωνία, μακριά από μικροσωματειακά συμφέροντα, αλλά με μόνο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε στον Κύπριο φίλαθλο (ανεξαρτήτου οπαδικής ταυτότητας) ένα διαφορετικό project.

Σε αυτή την συλλογιστική, το τμήμα Μάρκετινγκ της ομάδας σε πλήρη συνεργασία με την Διοίκηση αλλά και τους υπευθύνους των Ακαδημιών μας, υϊοθετήσαμε τον θεσμό της φιλοξενίας παιδιών από άλλες ακαδημίες της Λεμεσού στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, στο στολίδι που ονομάζεται “Σπύρος Κυπριανού”.

Στα τελευταία 2 εντός έδρας παιχνίδια μας φιλοξενήσαμε την Ακαδημία της Manchester F.A. και την Σχολή Ποδοσφαίρου Μάριος Χριστοδούλου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου “Σπύρος Κυπριανού”, έμαθαν για άλλα αθλήματα όπως είναι η ξιφασκία, η άρση βαρών, η ενόργανη γυμναστική και το Squash. Ακόμη, πέρασαν από τα αποδυτήρια της ομάδας μας αλλά και τον διαιτητών της αναμέτρησης αλλά ενημερώθηκαν πλήρως και για τις διαφορές του Futsal με το ποδόσφαιρο. Τέλος, κράτησαν τους παίκτες κατά την διάρκεια της εισόδου τους για την έναρξη του αγώνα σαν Player Escort και εν συνεχεία παρακολούθησαν (μαζί με τους κηδεμόνες τους) το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, από το να βλέπεις ζωγραφισμένη την ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών, περνώντας ένα απόγευμα, με νέες γνώσεις και εικόνες γύρω από τον αθλητισμό και μακριά από μια οθόνη ενός υπολογιστή. Ως, ο μόνος εκπρόσωπος του επαγγελματικού Futsal στην Λεμεσό έχουμε την υποχρέωση, να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε τέτοιου είδους ενέργειες για μια καλύτερη κοινωνία.

Αυτού του είδους οι ενέργειες, θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς από την πλευρά μας, αφού υπάρχει μια ολοκληρωμένη στρατηγική στο κομμάτι της Κοινωνικής Ευθύνης.

Συνεπώς, καλούμε όσες Ακαδημίες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ. 7000 1003.

Χρόνια Πολλά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου πάντοτε με υγεία, αγάπη, ευτυχία και με το μήνυμα “ο αθλητισμός ενώνει, μας δυναμώνει και δια μέσου αυτού χρειάζεται να βγάλουμε καλύτερους ανθρώπους στην Κοινωνία”.

Τμήμα Στρατηγικής και Μάρκετινγκ daNoi ΑΕΛ FUTSAL».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X