ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευχές και... στιγμιότυπα (vid)

Ανακοίνωση με Χριστουγεννιάτικες ευχές και αναφορά στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, μαζί με το βίντεο των στιγμιοτύπων του, ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της η φουτσαλική ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

H οικογένεια της daNoi ΑΕΛ Futsal, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και γαλήνη στις ψυχές όλων. Η δικιά μας υπόσχεση είναι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά με τελικό στόχο την επίτευξη των στόχων της. Σήμερα, λίγο πριν φύγει το 2016 η ομάδα μας είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Είμαστε σίγουροι, πως εάν η ομάδα μας συνεχίσει την σκληρή δουλειά αλλά και με την δικιά σας συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια οι επιτυχίες στην νέα χρονιά θα είναι πολύ κοντά.

Η ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016 νίκησε δύσκολα την συμπολίτιδα ΑΜΕΚ Καψάλου με 4-2 και έκλεισε νικηφόρα το 2016 με 9 νίκες και 1 ήττα με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μια νίκη και ένας πολύ φορτισμένος αγώνας που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Θανάση Τσακανιά, ενός γνήσιου λέοντα ο οποίος θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.

Τέλος, η ομάδα μας συνεχίζει την πλήρη εφαρμογή της Στρατηγικής της για την χρονιά 2016-2017 με ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και με προωθητικές ενέργειες για την αναγνώριση του αθλήματος.

Σας ευχαριστούμε όλους για την μικρή και μεγάλη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως η daNoi ΑΕΛ Futsal, θα είναι ο φάρος για ένα ονειρεμένο 2017, γεμάτο από επιτυχίες σε όλα τα τμήματα της ΑΕΛ μας.
Σας ευχαριστούμε !!!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα από την κάμερα του Alfa Sports Tv

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση