ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Χτίζουμε νοοτροπία…»

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ αναφέρεται στην χθεσινή μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Η χθεσινή νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ μέσα στο Λευκόθεο δεν ήταν απλά μια νίκη 3 βαθμών για το τμήμα Futsal…ήταν μία Ιστορική νίκη που πρέπει να χτίσουμε επάνω της τόσο στο θέμα της νοοτροπίας αλλά και στο θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για την δύσκολη συνέχεια.

Οι φουτσαλιστές μας μαζί με την προπονητική ομάδα έκαναν ψες αυτό που πίστεψαν από την αρχή της χρονιάς δλδ. να επιδείξεις την υπεροχή σου και την δυναμική σου τόσο εντός αλλά και εκτός έδρας χωρίς όμως να υποτιμάς και να φοβάσαι κανένα αντίπαλο. Το futsal είναι ένα άθλημα που το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες και αυτές οι λεπτομέρειες είναι αυτή την στιγμή που μας κάνουν περισσότερο ομάδα. Η ομάδα της daNoi AEΛ Futsal έχει ωριμάσει πλέον και είναι έτοιμη να κτυπήσει όλους τους εγχώριους τίτλους χωρίς να φοβάται να το πεί και είναι έτοιμη να διαχειριστεί όλες τις δύσκολες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει στην πορεία αυτή. Διοίκηση – Παίκτες και Προπονητές το πιστεύουν ότι αυτή η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και μένει πλέον ο κόσμος να πιστέψει περισσότερο σε αυτή την ομάδα και να αγκαλιάσει και να στηρίξει το τμήμα. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, ψυχή, πάθος και πάνω απ´όλα είναι οικογένεια. Με συνέπεια, σοβαρότητα και επαγγελματισμό το τμήμα Futsal μπαίνει σε άλλη βάση και αρχίζει πλέον να γράφει Ιστορία στο πιο μεγάλο και Αθλητικό Σωματείο της Κύπρου. Αυτή την ΑΕΛ θέλουμε…να την σέβονται και να την φοβούνται οι αντιπάλοι! Αυτή η νοοτροπία άρχιζει να χτίζεται στην ομάδα αλλά ο δρόμος προς την κατάκτηση της κορυφής είναι μακρύς και δύσκολος αλλά και με πολλά εμπόδια.

Η νίκη αυτή ανήκει πλέον στην Ιστορία γιατί ήταν η πρώτη νίκη πάνω στον Κυπελλοπρωταθλητή ΑΠΟΕΛ σπάζοντας του το αήττητο του στο Λευκόθεο τα τελευταία 3 χρόνια. Με αυτές τις νίκες η ΑΕΛ μεγαλώνει και βάζει στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Χαμηλώνουν οι τόνοι, προσγειωμένοι και σοβαροί προετοιμαζόμαστε για την δύσκολη συνέχεια με επόμενο αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών την ερχόμενη Πέμπτη στο Σπύρος Κυπριανού. Ακολουθεί την Δευτέρα 28/11 ο νοκ αουτ αγώνας της προημιτελική φάσης με αντίπαλο την ΑΜΕΚ Καψάλου.

Δείτε το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση όπως το μετάδωσε ο Alfasports Tv.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση