ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει για το 6 στα 6 (vid)

Η ΑΕΛ φούτσαλ αντιμετωπίζει αύριο τον Δημήτρη Χριστοδούλου Δερύνειας και για τον λόγο αυτό εκδόθηκε δελτίο τύπου:

Οι φουτσαλιστές μας την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 8.30μμ στο Σπύρος Κυπριανού θα αντιμετωπίσουν το αξιόμαχο σύνολο του Δ.Χριστοδούλου Δερύνειας με μοναδικό στόχο την έκτη συνεχόμενη νίκη (6χ6) που θα την διατηρήσει στην 1η θέση της βαθμολογίας πριν από το μεγάλο ντέρμπυ με ΑΠΟΕΛ που θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα στο Λευκόθεο 17/11.

Το παιχνίδι δεν χρήζει καμμίας υποτίμησης από τους φουτσαλιστές μας αλλά και ούτε από τον κόσμο της ομάδας που επιβάλλεται να δηλώσει παρόν και να ενθαρρύνει την μεγάλη προσπάθεια των φουτσαλιστών μας την φετινή χρονιά για την κατάκτηση της κορυφής.

Η Danoi ΑΕΛ Futsal αρχίζει να καταγράφει την δική της σελίδα στην Ιστορία του πιο ένδοξου Σωματείου στην Κύπρο. Ο δρόμος προς την κορυφή είναι πολύ δύσκολος αλλά όχι και ακατόρθωτος. Όσοι απαρτίζουν αυτό το τμήμα έχουν μεγάλη πίστη ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν την φετινή χρονιά.

Αελίστα, ζητούμε την στήριξη σου για να σπρώξεις αυτή την ομάδα πιο μακριά και να νοιώθεις υπερήφανος για ένα τμήμα που πάλεψε από το μηδέν τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να εδραιωθεί στο φουτσαλικό στερέωμα μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Δείτε πιο κάτω το διαφημιστικό βίντεο του αγώνα

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X