ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ήττα στην πρεμιέρα

Οι μικροί φουτσαλιστές της ΑΕΛ ξεκίνησαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στο παγκύπριο πρωτάθλημα Παίδων (Κ17). Ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Ανόρθωση με 11-3.

Η επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:

Με παρόν και μέλλον οι μικροί φουτσαλιστές μας που ξεκίνησαν σήμερα τις επίσημες τους υποχρεώσεις στο παγκύπριο πρωτάθλημα παίδων U17. H ομάδα μας ηττήθηκε στην πρεμίερα από την Ανόρθωση με 3-11, αλλά αυτό δεν έχει καμμία απολύτως σημασία, γιατί οι μικροί λέοντες του Κυριάκου Ηλιάδη συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αν και ηλικιακά μικρότεροι από τις αντίπαλες ομάδες, απλά για την εμπειρία και για την απόκτηση φουτσαλικής παιδείας από σχετικά πολύ μικρή ηλικία.

Να σημειώσουμε ότι ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείτε από παιδιά ηλικίας 14χρ. μέχρι 16χρ. που αποτελούν μεγάλη εγγύηση για την σωστή ανάπτυξη της AEL Futsal Academy. Ακόμη μία απόδειξη για τις προσπάθειες που γίνονται από την Danoi AEL FUTSAL για την σωστή ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος Futsal στην Κύπρο. Ευελπιστούμε ότι η Cyprus Football Association θα προωθήσει την εισήγηση μας για την δημιουργία πρωταθλήματος U15 που αποσκοπεί προς την ορθή ανάπτυξη του αθλήματος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και την εφορία που κατάφεραν μέσα σε λίγες εβδομάδες να στελεχώσουν μια καινούρια ομάδα με νεαρούς φουτσαλιστές που αποτελούν την μεγάλη ελπίδα για την σωστή ανάπτυξη του Κυπριακού Futsal.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση